«آرزوهای دست‌ساز» در پله هفتم

چاپ هفتم کتاب «آرزوهای دست‌ساز»؛ روایتی داستانی از شکل‌گیری یک شرکت دانش‌بنیان نوشته میلاد حبیبی، به همت انتشارات «راه یار» روانه بازار نشر شد

به گزارش خبرگزاری شبستان، «آرزوهای دست‌ساز» به‌عنوان اولین اثر از مجموعه تاریخ شفاهی انتشارات «راه یار» با موضوع پیشرفت، روایتی داستانی از شکل‌گیری شرکتی دانش‌بنیان در حوزه فناوری‌های الکترونیکی و رایانه‌ای به دست چند جوان است که ساخت دوربین ثبت تخلفات راهنمایی و رانندگی یکی از معروف‌ترین اختراعات آن‌هاست.
 
«آرزوهای دست‌ساز» اگرچه با هدف روایتِ پیشرفت نگارش شده، اما می‌توان آن را تجربه زیسته‌ای از جنبش دانشجویی نیز قلمداد کرد که مجالی برای خلق فرصت‌های جدید پیدا کرده و به همین دلیل نیز، کتاب با استقبال و واکنش‌های خوب اساتید و دانشجویان، به‌ویژه رشته‌های فنی‌ومهندسی مواجه شده و برخی نیز معتقدند که این کتاب، شروع فصل جدیدی از تاریخ ‌نگاری انقلاب اسلامی در قالب تاریخ ‌شفاهی پیشرفت است و در تبیین عملیاتی و واقعی «بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب» بسیار راهگشاست و مصداق امید و انگیزه، تلاش و استقامت، عزت و میهن‌دوستی، خودکفایی و اعتماد به جوانان است.
 
کتاب «آرزوهای دست ساز» که اخیرا موفق به کسب عنوان اثر برگزیده نخستین جایزه کتاب «روایت پیشرفت» هم شد، روایتی همدلانه و درونی از شکل‌گیری یک شرکت دانش‌بنیان سازنده دوربین‌های سرعت‌سنج و تخلف‌سنج است که به عوامل زمینه‌ساز، نقاط شکست و ضعف و برخاستن دوباره و چالش‌های این مجموعه پرداخته است.
 
نویسنده در کتاب، بیش از آنکه راوی تاریخ شفاهی باشد و مطالب صرفا روایت ماوَقَع باشد یا تلاش کند روایتی داستان‌گونه ارائه دهد، تلاش کرده این عوامل، نقاط حساس، مشکلات و تدبیرها را به نمایش بگذارد؛ به همین دلیل، کتاب بین «تاریخ شفاهی»، «داستان»، «مجموعه روان‌شناسی و موفقیت» و «راهنمای مدیریت کسب‌وکار» در نوسان است و شما به هر نیتی که کتاب را بخوانید، از آن بهره می‌برید. البته کتاب، طولانی نشده و موضوع آن هم مسئله‌ای است که همه در جامعه به‌نحوی با آن روبه‌رو هستند.
 
در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «زمینه‌ای که بچه ‌ها وارد آن شده بودند، زمینه حساس و مهمی بود و تجهیزات مورد‌نیازشان کارکرد دوگانه داشت. هم در کارهای معمولی از آن استفاده می‌شد و هم در سامانه‌های فضایی، موشکی و راداری. اوایل، تازه‌کار بودند و از این مسائل اطلاعی نداشتند. از خیلی چیزها اطلاع نداشتند؛ نه از تحریم‌های داخلی، نه از تحریم‌‌های خارجی. هر چقدر حساسیت بیشتر می‌شد، تحریم‌ها شدیدتر می‌‌شد. هرچقدر تحریم‌‌ها شدیدتر می‌‌شد، کار سخت‌‌تر می‌شد. هرچقدر کار سخت‌تر می‌شد، نگرانی‌شان بیشتر می‌شد. اما نگرانی از تحریم‌های خارجی بی‌جهت بود؛ چون دور زدنشان ساده‌تر از آن چیزی بود که فکرش را می‌کردند. مسئله اصلی تحریم‌های داخلی بود. تحریم‌های داخلی را چگونه باید دور می‌زدند؟!»
 
چاپ هفتم کتاب 184 صفحه‌ای «آرزوهای دست‌ساز» با شمارگان یک‌هزار و 500 نسخه به بهای 35 هزار تومان از سوی انتشارات «راه یار» منتشر شده است. علاقمندان علاوه بر کتابفروشی‌ها می‌توانند از طریق سایت vaketab.ir یا مراجعه به صفحات مجازی این ناشر به نشانی @raheyarpub.ir این کتاب را تهیه کنند.

کد خبر 1131351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha