به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام «سیدمحمد عیسی نژاد» در نشست مسئولان تبلیغ مدارس علمیه خواهران و مدیران گروه های جهادی مشهد ضمن تاکید بر ایجاد گفتمان تبلیغی در حوزه، گفت: باید شبکه مسائل تبلیغ و تحلیل مطالب براساس مسئله ها و اولویت ها داشته باشیم، حوزه نهاد مشروعیت بخش است و صفِ حوزه، مدارس علمیه هستند، مخاطبان اقماری، مجمع شبکه تبلیغی حوزه هستند و در این معاونت علاوه بر سیاست گذاری، سعی می کنیم در مواردی ورود كنيم که خلأ وجود دارد.
معاون تبلیغ حوزه علمیه خراسان سه رکن اساسی «هدایت»، «حمایت» و «راهبری» را به عنوان سیاست های کلی معاونت تبلیغ حوزه علمیه خراسان برشمرد و افزود: مدارس علمیه می توانند از حضور نیروهای جهادی، ظرفیت سازی کرده و با برندسازی، فعالیت های بین سازمانی انجام دهند، با توجه به اینکه در چهار محور کلان شبکه مخاطبان داریم، لذا باید این عرصه ها تحت پوشش قرار گرفته و با طبقه بندی اولویت ها، از موازی کاری ها بکاهیم.
وی ضمن تاکید بر اینکه باید علل علت ها را شناسایی و در کنار حرکت های اثرگذار، فعالیت های مستمر را ادامه داد، به بحث حمایتی نیز اشاره و ابراز کرد: تا به امروز بیشتر حمایت ها معنوی بوده است و به دنبال جذب منابع برای گروه های جهادی هستیم، اما تمركز بر كمك ها و همكاري هاي مردمی همچنان ادامه يابد.
حجت الاسلام عیسی نژاد با بیان اینکه با وجود گروه های جهادی، کمبود ظرفیت نداریم، ابراز کرد: ظرفیت های برجسته را باید حمایت کنیم. هر طلبه با بحث های دانش افزایی نقطه ی قوتی است که باید برای آن سرمایهگذاری کرد.
معاون تیلیغ حوزه علمیه خراسان گفت: برخی از ظرفیت های تبلیغی ویژه بانوان است؛ جریان غربی با استفاده از این خلاء های معنوی در بخش خواهران وارد میدان شده اند، لذا با محوریت کالبدی مدارس علمیه و گروه های جهادی خواهران، باید کار کنیم.
وی اظهار كرد: مخاطبان ما به لحاظ کالبد های مختلف، حاشیه آفرین و آسیب زا هستند همچون مباحث فرق ادیان، ترک اعتیاد و برخی اماکن نیز برای ما فرصت ساز محسوب می شوند همانند حرم مطهر امام رضا(علیه السلام)، مساجد و روضه های خانگی، بنابراین باید برای هر عرصه با ظرفیت گروه های جهادی، به مراکز تبلیغی ورود کرد.
حجت الالسام عیسی نژاد با اشاره به اين مثال كه امروزه موشک ها نقطه زن شده اند، خاطرنشان کرد: هر مدرسه یک خاکریز عملیاتی محسوب می شود لذا لازم است هر گروه جهادی یک برند (نام ویژه) رسانه ای را انتخاب کند و براساس آن، صفحه ای تولید شود تا به صورت نقطه زنی وارد میدان مبارزه شویم.
معاون تبلیغ حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه یک روحانی موفق در امر تبلیغ، همراهی عموم جامعه را در پی خواهد داشت، گفت: قدرت تبلیغ را دست کم نگیرید، ما باید عامه مردم را همراه کنیم، تفاوت مبلغ با فقیه و فیلسوف این است که او می تواند با یک لیوان آب، هزاران تشنه را سیراب کند و این قدرت مبلغ است.
نظر شما