به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «پیرحسین کولیوند» شب گذشته در دیدار با استاندار خوزستان، با اشاره به بحث امداد و نجات در حوادث و بلایا از برنامههای جمعیت از یک سو و عدم تجهیز لجستیکی و نرم افزاری جمعیت از سال ۹۲ تاکنون از سوی دیگر، بر لزوم نوسازی و بازسازی جدی جمعیت هلال احمر تاکید کرد.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور با بیان اینکه به تجهیزات ثابت، انفرادی و حمایتی و حفاظتی نیز نیاز داریم اظهار کرد: البته خوشبختانه شادابی در میان نیروها وجود دارد و امیدواریم بتوانیم آن را حفظ کرده و توسعه دهیم.
وی به مراسم تحلیف داوطلبان این جمعیت که امروز در شلمچه برگزار شد اشاره کرد و افزود: سازمان جوانان هلال احمر نیروی داوطلب تربیت و تحویل سازمان های امداد و نجات و داوطلبان میدهد.
کولیوند دلیل برگزاری مراسم تحلیف در یادمان شهدای شلمچه را اساس خلق و خوی داوطلبی و ضرورت تاسی اعضای داوطلب از امدادگری و رزمندگان دوران دفاع مقدس عنوان کرد.
وی به بازدید امروز خود از مناطق زلزلهزده اندیکا اشاره کرد و ادامه داد: مردم اندیکا مردم بسیار قدرشناس و نجیبی هستند؛ چادرهایی که مردم از هلال احمر دریافت کردهاند را کنار گذاشتهاند و از سیاه چادرها استفاده میکنند. درخواست مردم ساخت درمانگاه و مسجد بود.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور ابراز کرد: بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب بنا بر این است که جذب حداکثری جوانان را داشته باشیم که خوشبختانه تاکنون اقدام های خوبی در سازمان های جوانان و داوطلبان، در قالب خانههای هلال انجام شده است.
وی از هدف قرار دادن ۲ هزار و ۲۰ محله برای کاهش آسیبهای اجتماعی با کمک کمیته امداد، تلاش برای خارج کردن زنان مجرد ۳۰ سال به بالای بیکار در این محلات و جذب و آموزش ۱۰ هزار نفر در این زمینه خبر داد و اضافه کرد: خوشبختانه این افراد نه تنها از آسیبپذیر شدن خارج شدهاند بلکه آسیبزدا نیز شدهاند.
کولیوند با بیان اینکه ما باید از اعتماد و اطمینانی که مردم به جمعیت هلال احمر دارند، پاسداری کنیم گفت: با توجه به اینکه هلال احمر نهادی صددرصد مردمی است سعی داریم از ظرفیت خیرین برای کمک به زلزلهزدگان اندیکا استفاده کنیم.
در ادامه «صادق خلیلیان» عنوان کرد: هلال احمر در امدادرسانی به آسیب دیدگان از زلزله اولین مجموعه ای بود که وارد عمل شد که جای تشکر دارد، البته بنیاد مسکن نیز در حال انجام اقداماتی است و نیروهای بسیج سازندگی نیز به صحنه آمدند و جایگاه نگهداری دام ساختند زیرا دام برای این مردم که دامپرور هستند بسیار مهم است که امیدواریم بتوانیم تا ۶ ماه آینده بخش عمدهای از کارها را به سرانجام برسانیم.
استاندار خوزستان با اشاره به وضعیت منطقه زلزلهزده اندیکا تصریح کرد: بیش از اینکه زلزله به اندیکا آسیب برساند، محرومیت به آن آسیب زده و در حالی که بخش عمدهای از آب در این مناطق است اما میبینیم که بخشی از مردم آب سالم ندارند و در زمینه آب شرب بخشی از شهرها، آب از نظر شوری کیفیت مناسبی ندارد.
وی یاد آور شد: یک طرف استان خوزستان دارای ظرفیتهای مختلفی اعم از نفت، گاز، فولاد، کشاورزی، آب و تنوع قومیتی و فرهنگی و نقش در اقتصاد کشور است اما از طرفی میبینیم که دچار محرومیتهایی بوده که قاعدتا نباید وجود داشته باشند و وضعیت امروز استان خوزستان ناشی از رشد بدون توسعه است.
در انتهای این نشست از اقدام تحسین برانگیز امیره الهایی سحر که به جمع فرشتگان نجات نیز پیوست تقدیر شد.
نظر شما