به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « dailytimes»، گروهی از کهنه سربازان، روزنامه نگاران و بوروکرات ها در هند با مسلمانان این کشور که بیش از پیش تحت تاثیر ظلم و ستم قرار گرفته اند ،ابراز همبستگی کردند.
آنها در نامه ای که توسط بیش از 200 نفر امضا شده است از رهبران خواسته اند تا اقدامات سختگیرانه ای را برای مقابله با ظلم علیه مسلمانان اتخاذ کنند.
در این نامه آمده است: ما نمیتوانیم چنین تحریک به خشونت را همراه با ابراز نفرت عمومی که نه تنها نقض جدی امنیت داخلی است، بلکه میتواند بافت اجتماعی ملت ما را نیز از هم بپاشد، تحمل کنیم.
در ادامه این بیانیه آمده است: از دولت، مجلس و دیوان عالی کشور میخواهیم که برای حفظ تمامیت و امنیت کشورمان با فوریت اقدام کنند.
این بیانیه می افزاید: قانون اساسی اجرای آزادانه دین در همه مذاهب را پیش بینی می کند اما در کشور ما چنین چیزی اجرایی نمی شود . ما شدیدچنین دو قطبی سازی را به نام دین محکوم می کنیم. ما از شما، رئیسجمهور و نخستوزیر میخواهیم که اقدامات فوری برای مهار چنین تلاشهایی انجام دهید و از شما میخواهیم که چنین تحریکهایی به خشونت را محکوم کنید.
از زمانی که دولت مودی در هند به قدرت رسید، وضعیت مسلمانان عادی روز به روز بدتر می شود و صداها علیه دولت مودی از داخل هند نیز بلند شده است، اما دولت مودی به آن توجهی نکرده است.
بسیاری از اعضای جامعه اسلامی هند می گویند از زمانی که مودی، یکی از اعضای مادام العمر یک گروه تندرو هندو به قدرت رسید،مسلمانان به طور فزاینده ای در معرض حملات و تهدیدها قرار گرفته اند.
رئیس جمعیت علمای هند، بزرگترین سازمان اجتماعی-مذهبی مسلمان هند، دولت را متهم کرد که چشمان خود را بر سخنان نفرت انگیز علیه جامعه مسلمانان بسته و سکوت کر کننده ای را پیشه کرده است.
مولانا محمود مدنی در نامه ای به مقامات مختلف خواستار «اقدامات قاطعانه» با متخلفان شد و گفت که آنها صلح و هماهنگی مشترک کشور را به خطر انداخته اند.
مایکل کوگلمن از مرکز ویلسون نیز دولت هند را به دلیل سکوتش مورد انتقاد قرار داد.
هندوها 966 میلیون یا 80 درصد کل جمعیت 1.2 میلیاردی هند را تشکیل می دهند.
این در حالی است که مسلمانان 172 میلیون یا 14 درصد و مسیحیان 29 میلیون یا 2.3 درصد از کل جمعیت هند را تشکیل می دهند.
محمد حسنلو
نظر شما