به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، رمضان یوسفی معاون سواد آموزی آموزش و پرورش کردستان در سومین نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی استان که با حضور استاندار کردستان برگزار شد، گزارشی از فعالیت مراکز یادگیری محلی و نیروی انسانی این حوزه ارائه کرد.
وی ورود افراد بیسواد به فعالیت اجتماعی را اولین ویژگی مراکز یادگیری محلی عنوان کرد و با بیان اینکه آموزش سواد، پایه فعالیت این مراکز است، گفت: افراد در این مراکز با مهارتهای مختلف از جمله مهارتهای اجتماعی و حقوق شهروندی آشنا میشوند و در راستای مهارت آموزی، اولویت سنجی میشود.
رمضان یوسفی حرفهآموزی را اقدامی در راستای کمک به اشتغال و معیشت خانوادهها دانست و اظهار داشت: تعداد ۶۸ نفر از سوادآموزان استان در مراکز یادگیری محلی با آموزش حرفههای مختلف، امروز به تولید و اشتغال رسیدهاند.
معاون سواد آموزی استان در بخش دیگری از سخنان خود، وضعیت نیروی انسانی این حوزه را تشریح کرد و با بیان اینکه در اجرای اصل ۴۴ قانون و در راستای کاهش تصدی گری دولت، فعالیت آموزش دهندگان به بخش خصوصی واگذار شده است، گفت: از تعداد ۱۷۸۰ نفر آموزش دهنده استان در سال ۹۸ در اجرای مصوبه مجلس شورای اسلامی، ۷۷۰ نفر شامل این مصوبه و در آزمون شرکت کردند که تعداد ۶۲۰ نفر پذیرش و جذب آموزش و پرورش شدند.
وی افزود: در سال جاری نیز و در اجرای مصوبه مجلس در خصوص ایثارگران، تعداد ۱۴۳ نفر دیگر جذب شدند و در حال حاضر کمتر از ۱۳۰۰ نفر به عنوان آموزش دهنده با این حوزه همکاری و اشتغال موقت برای آنان ایجاد شده و سوادآموزی از طریق موسسات طرف قرار داد از همکاری آنان استفاده می کند و برای توانمند سازی آموزش دهندگان، ۴۰ هزار نفر ساعت دوره آموزشی برگزار شده است.
نظر شما