حوزه‌های علمیه خواهران صاحب کمیته دستگاهی در شورای عالی انقلاب فرهنگی شد

با حکم دبیرخانه هيئت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی، حوزه‌های علمیه خواهران صاحب کمیته دستگاهی شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حوزه‌های علمیه خواهران با حکم دبیرخانه هيئت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی، صاحب کمیته دستگاهی شد و به جنبش و نهضت برگزاری کرسی های علمی_تخصصی و علمی ترویجی در علوم انسانی و اسلامی پیوست.

با حکم حجت الاسلام والمسلمین دکتر خسروپناه، رئیس دبیرخانه هيئت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین استاد بهجت ‌پور به مدت 2 سال به عنوان رئیس کمیته دستگاهی حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور در این شورا منصوب شد.

در این حکم «تعیین و تصویب برنامه های اجرایی دانشگاه ها و مراکز علمی در راستای تولید علم و برگزاری کرسی ها»، «ایجاد سامانه های تشویقی برای ترویج کرسی های نظریه پردازی، نوآوری، نقد و مناظره»، «راه اندازی کارگروه یا کمیته های تخصصی در دانشگاه ها و مراکز علمی برای برگزاری کرسی ها»، «بررسی اولیه طرح نامه ها و صلاحیت داوران و ناقدان پبشنهادی از طرف دانشگاه ها»، «ارسال نتایج ارزیابی ها به دبیرخانه هیئت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره»، «نظارت بر حسن برگزاری کرسی ها(تعیین ناظر علمی و ناظر حسن اجرا)» و «ارائه گزارش های دوره ای با فاصله زمانی حداکثر شش ماه به دبیرخانه هیئت» هفت وظیفه کمیته های دستگاهی برشمرده شده است.

کرسی های علمی ـ ترویجی با نقش آفرینی اساتید فرهیخته در قالب های مناظره و نقد، فرآیند مناسبی را در دستیابی به یافته های علمی رقم زده و به همین سبب جایگاه و اهمیت خاص و ویژه ای در میان اهل علم، اساتید بزرگوار واعضای محترم هیئت علمی دارد. این مسیر چراغ راهی به سوی برگزاری کرسی های علمی _تخصصی در قالب های نظریه پردازی، نوآوری و نقد است که مسیر پیشرفت و توسعه و مرجعیت علمی را به دنبال خواهد داشت.

حوزه های علمیه خواهران با تدبیر در برنامه ریزی یک ساله، نزدیک به ۲۰کرسی علمی ـ ترویجی را با استانداردها و‌ مجوزهای دبیرخانه هيئت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار کرده است و با تدبیر میان مدت در حال توسعه این کرسی ها و ورود به برگزاری کرسی های علمی ـ تخصصی در حوزه موضوعی زن و ‌خانواده است

این موفقیت علمی، حوزه های علمیه خواهران را در رصد علم و مؤلفه ها و شاخص های مراکز و مجامع علمی قرار می دهد و از آنجا که معبر نظریه و تولید علم در علوم اسلامی و انسانی در حوزه های علمیه است، امید است حوزه های علمیه خواهران در این موفقت علمی پیشران و پیشگام باشند.

کد خبر 1136838

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha