به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، «محسن نصری« در نشست با فرماندهان و کارکنان گروه پدافند هوایی شهید عدالت نژاد اصفهان به ابعاد تاریخی حوادث دوران اسلام و انقلاب اسلامی و عوامل پیدایش و بروز آن اشاره کرد اظهارداشت: شناخت مردم و عمل این وظیفه خود دذر پیشبرد اهداف هر جامعه ای موثر است اما اگر این وظایف به خوبی تبیین و به مرحله عمل نرسد دچار مشکلات و آسیب هایی خواهیم شد.
استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان افزود: شناخت وظیفه اجتماعی مانع سقوط جامعه خسارت به زیرساخت های اصلی حاکمیت و شخصیت ها می شود و از این رو از صدر اسلام تاکنون برخی به دلیل همین بی اطلاعی و بی تفاوتی به ماموریت خود سبب لطمه به جریان واقعی دین شده اند.
وی با اشاره به اینکه شهادت حضرت زهرا(س) و غصب حکوکت علوی ناشی از بی تفاوتی نسبت به مسائل سیاسی زمان بود، تصریح کرد: آنان در یک بی توجهی و غفلت سیاسی گرچه به مسائل دینی معتقد و وابسته بودند اما سبب چنین آسیبی برای حکومت اسلامی و شهادت بزرگان دینی شدند.
نصری به بیداری اسلامی در جهان اشاره کرد و یادآورشد: مردم نسبت به وظایف خود آگاه شده و در این مسیر برای ایستادگی در برابر دشمنان مقاومت می کنند.
وی ادامه داد: ملت ایران در این 42 سال انقلاب همواره در صحنه حاضر بوده اند و دشمن از این اتحاد و انسجام درونی شکست خورده و همواره دست به تهدید و تحریم برای از هم پاشیدن وحدت داشته که ناکام مانده است.
استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان اضافه کرد: این همدلی بین مردم و حضور در صحنه های سیاسی مصداق بارز شناخت ماموریت سیاسی هر فرد در جامعه بوده که مانع از تحقق اهداف دشمنان شده است.
*تداوم مکتب شهید سلیمانی
وی با بیان اینکه شخصیت های بزرگی در نظام جمهوری اسلامی ایران تربیت شده اند، تصریح کرد: افرادی مثل سردار سلیمانی در این نظام تربیت شده اند و جریان های مهمی مثل شکست داعش در منطقه را رقم زده اند.
نصری اضافه کرد: چنین انسان هایی از نگاه فردی دارای وجهه اخلاقی و در نگاه اجتماعی وسیاسی افرادی بیدار و نترس در حفظ موازین اسلامی و انقلابی هستند.
وی با اشاره به اینکه اخلاص در عمل شهدا مثل سردار سلیمانی موجب بهره گیری از الطاف بی کران الهی برای آنان شده است، خاطرنشان کرد: دشمن از فرماندهان شجاعی مثل ایشان هراسان بود و در حال حاضر هم مانع معرفی او در شبکه های اجتماعی بوده اما مکتب حاج قاسم فرصتی برای تربیت چنین شخصیت هایی است.
نظر شما