به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، آیتالله محمدرضا ناصری در دیدار با مسئولان موسسه تبلیغی آینده سازان قم با اشاره به خاطراتی از اواخر عمر پهلوی در ایران اظهار داشت: رژیم پهلوی و مزدورانش در صدد بودند که به هر ترتیب شده، انقلاب را متوقف کنند و پیشنهاد تشکیل مجلس ملی، انحلال ساواک، سلطنت محمدرضا و ... را میدادند و عدهای این موضوع را پذیرفته بودند اما امام راحل می فرمودند که به هر ترتیب شاه باید برود.
وی بیان کرد: امام معتقد بود که شاه ریشه طاغوت است و تا وقتی ریشه باشد، هر چه شاخ و برگ آن را بزنید، باز هم رشد می کند و باید این ریشه استکبار و استعمار را زد.
امام جمعه یزد عنوان کرد: اکنون نیز کارهایی دارد انجام می شود که اساسی و ریشه ای است و یکی از مهمترین کارهای ریشه ای که باید انجام شود، کادرسازی است و اگر قرار باشد روزی تحولی عظیم در کشور ما ایجاد شود، کادرسازی نیاز است و زحماتی که در موسسات دینی و فرهنگی، حوزه ها و ... انجام می شود، آن زمان نتیجه خواهد داد.
وی ادامه داد: مسئله اصلی در زمینه سازی برای رشد انقلاب، ایجاد تحول بزرگ در موسسات آموزشی، دانشگاه ها و مدارس است و گرچه اکنون اقداماتی که انجام می شود، بسیار خوب و در مسیر تحول است اما در برخی مدارس و دانشگاهها اندیشه هایی وجود دارد که تأمل برانگیز است.
ناصری با تاکید بر لزوم تحول در سیستم آموزشی کشور تاکید کرد: در مدارس ما آموزش باید با محوریت قرآن آغاز شود و از این موضوع نترسید و مسئولان امر از به هم ریختن سبک آموزش غربیها در مدارس، واهمه نداشته باشند.
امام جمعه یزد اظهار داشت: اگر ریشه و برنامه ریزی غربی برداشته نشود، نمی توانیم به جایی برسیم و نمی توانیم انقلاب را آنگونه که شایسته است، صادر کنیم.
وی تصریح کرد: سه اصل تدین، تعقل و تفکر باید به سیستم آموزشی ما بازگردد تا هویت دینی و اسلامی، خلاقیت، ایده پردازی، قدرت تشخیص حق از باطل و درست از نادرست، تعهد به کشور و .... در دانش آموزان شکل بگیرد و تقویت شود.
ناصری با بیان اینکه جمعیت دانش آموزی بسیار بزرگی داریم که برای انقلاب سرمایه به شمار می روند، افزود: در حال حاضر کمتر از 10 درصد دانش آموزان زیر پوشش برنامه های فرهنگی، مذهبی، تربیتی و ... قرار گرفته اند و از بقیه این جمعیت که در یزد بالغ بر 240 هزار نفر می شود، غفلت شده است.
وی تصریح کرد: شیوه آموزش، تربیت معلمان، تدوین کتب درسی و بسیاری از موارد دیگر در سیستم آموزشی نیازمند اصلاح و تغییر است و اگر این اتفاق بیفتد، علاوه بر اینکه کادرسازی انجام داده ایم، فضای مجازی نیز نمی تواند بر تربیت و ابعاد مختلف زندگی جوانان و نوجوانان و خانواده های ما اثر بگذارد زیرا اگر عنصر تدین، تعقل و تفکر در آموزش ها تقویت شود، دیگر قدرت انتخاب و تشخیص خوب و بد وجود دارد و دیگر جای نگرانی نیست.
ناصری بر لزوم تقویت غیرت دینی در مراکز آموزشی به ویژه دانشگاه فرهنگیان که برای آینده معلم تربیت می کند، تاکید کرد و گفت: این مهم مورد تاکید رهبر معظم انقلاب نیز بوده و همواره بر آن تاکید دارند.
در این دیدار، مسئول موسسه تبلیغی آینده سازان قم به بیان فعالیتهای خود از جمله تربیت هزار مبلغ دینی پرداخت.
نظر شما