به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی ستاد اقامه نماز، نشست دبیران ستاد اقامه نماز وزارت راه و شهرسازی با حضور محمد حسین رضایی نماینده رئیس جمهور، سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور، علی اکبر صفایی معاون وزیر و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی و جمعی از معاونین و مدیران ستاد اقامه نماز و وزارت راه و شهرسازی، به میزبانی سازمان بنادر و دریانوردی برگزار شد.
«علی اکبر صفایی» در ابتدای جلسه ضمن تقدیر و تشکر از مسوولین ستاد اقامه نماز در راستای اجرایی نمودن برنامه های مصوب ابلاغی در وازتخانه ها و واحد های تابعه، گفت: با توفیق خداوند متعال و با زحمات حوزه فرهنگی، اقامه نماز جماعت در سازمان بنادر و نمازخانه های بنادر کشور از رونق خوبی برخوردار است.
معاون وزیر و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: حضور کارکنان در نماز جماعت و همکاری در اجرای برنامه ای ترویج نماز، نشان از تاثیر تشویق انجام شده و مدیریت مناسب در اجرای برنامه ها در این امر می باشد.
وی تاکید کرد: امیدواریم با رهنمودهای لازم و همکاری بیش از پیش، در حوزه نماز که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، فعالیتهای مناسبی انجام شود.
سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور در ادامه جلسه با اشاره به موضوع جلسه مبنی بر الگو بودن وزارت ره و شهرسازی در امر نماز برای سایر دستگاه های اجرایی، گفت: برای تبدیل کردن یک وزارتخانه به عنوان الگوی نمازی، نیازمند وجود یک اراده قوی در سطوح عالی و میانی دستگاه و سازمانهای تابعه هستیم.
زرهانی افزود: تحول و تغییر و دستیابی به اهداف مورد نظر مستلزم عزم جدی و حرکت در این مسیر است.
وی در ادامه با اشاره به نکاتی پیرامون داشتن وسیله و ابزار مهم برای تحقق الگو بودن در یک سازمان گفت: در هر مجموعه لازم است مدیران ارشد و معاونین و کارشناسان مربوطه مدیریت تحول را بر عهده بگیرند تا با برنامه ریزی و پشت سر گذاشتن مراحل مختلف شاهد پیامدهای این مهم باشند.
زرهانی خاطرنشان کرد: استفاده از برنامه مناسب در چند بخش مختلف از جمله رهنمودهای مقام معظم رهبری به اجلاس های سراسری نماز فعالیت و شرح وظایف و تکالیف دستگاههای اجرایی و مأموریتهای ستاد اقامه نماز برای همراهی و همکاری با دستگاههای مربوطه، مجموعه ای از زیرساخت های فکری برای مدیریت تحول و مدون شدن برنامه ها بر این اساس است.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور در ادامه با اشاره به رسالت مهم در حوزه نماز گفت: اقامه نماز در دستگاههای اجرایی بدون اکراه و بر اساس انگیزه به عنوان اولین رسالت اجرایی است و طبق آیه ۴۱ سوره حج، دومین رسالت حکمرانان اسلامی در رابطه با شهروندان، انجام کارهای مطالعاتی و تحقیقاتی توسط دستگاههای اجرایی، پیشبینی نیازمندی های جامعه و جلب مشارکت مردم و خیرین در راستای مسجد سازی و بهسازی اماکن و نمازخانه های بین راهی در جهت نشر فرهنگ نماز می باشد.
وی در پایان سخنان خود عنوان کرد: برای تحقق این رسالت به موجب اصول حکمرانی اسلامی باید تلاش کنیم از ظرفیت و تمکن خودمان در جهت رفع موانع و به کارگیری افراد دانا و توانا در سازماندهی امور اقامه نماز در دستگاههای اجرایی استفاده کنیم
محمد حسین رضایی نماینده رئیس جمهور، در این جلسه ضمن تشکر و قدردانی فعالین امر نماز در وازرتخانه، با اشاره به آیات قرآنی گفت: خداوند متعال برای امور مختلف الگو قرار داده است، لذا ما نیز برای کار های بزرگ در جامعه اسلامی نیازمند الگو هستیم.
وی افزود: در تلاشیم با همکاران و کارشناسان امر نماز در وزارتخانه، بحث الگوسازی وزارت راه و شهرسازی با اقدامات علمی و فرهنگی و مدیریت مناسب به سرانجام برسد.
نماینده رئیس جمهور در امر نماز تاکید کرد: جریان الگو سازی با برنامه مصوب ابلاغی در تفاهمنامه ها متفاوت است و در این راه استفاده از دانشگاه ها و اساتید علمی ضرورت دارد.
در پایان جلسه از فعالین و موثرین امر نماز در وزارت راه و شهرسازی با اهدای لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد.
نظر شما