به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز و به نقل از شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خوزستان، «حجتالاسلام محمدجواد حاجعلیاکبری» امروز (چهارشنبه ۲۹ دی) در ادامه سفر سه روزه خود به استان خوزستان، در جمع فعالان فرهنگی این استان، تحرک و بهروز بودن و نشاط را از ویژگیهای خاص فعالان فرهنگی خوزستانی برشمرد و اظهار کرد: این روحیه خوب باید حفظ و تقویت شود تا شاهد گشایشهای بیشتری باشیم.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه افزود: برخی اوقات وقتی به نتایج مقطعی میرسیم گرفتار یک نوع بیخیالی میشویم و فکر میکنیم به نتیجه رسیدهایم و کار را رها میکنیم، این آفت متوجه همه فعالیتهای فرهنگی در کشور است.
وی با بیان اینکه تحقق دولت اسلامی باید به صورت ویژه توسط فعالان جبهه فرهنگی پیگیری شود اضافه کرد: اقدامات فرهنگی ما باید بهروزرسانی شود و این موضوع به لایههای میانی جامعه برسد.
حجتالاسلام جاجعلیاکبری با بیان اینکه ائمهجمعه باید پرچمدار تحقق دولت اسلامی در جامعه باشند و نگذارند این عَلَم زمین بماند ابراز کرد: ائمهجمعه باید وارد میدان شوند، چون کارهای مهم زیادی پیش رو داریم.
وی با اشاره به اینکه سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه نیاز به کمک دارند بیان کرد: مقام معظم رهبری بعد از بیانیه گام دوم انقلاب راهکار تحقق دولت اسلامی را ترسیم کردند و نگذاشتند این موضوع حالت نمادین پیدا کند.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه به بیانات مقام معظم رهبری درباره بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: در آستانه سومین سال صدور بیانیه گام دوم هستیم و فعالان فرهنگی باید این موضوع را بازخوانی، نقد و بررسی کنند.
وی با بیان اینکه زمینه فعالیت ائمه جمعه حول بیانیه گام دوم فراهم شده است تصریح کرد: اگر زیرساختها فراهم نباشد، کارها موسمی پیش میرود اما ما زیرساختها را فراهم کردیم و مورد توجه هم قرار گرفت.
حجتالاسلام حاجعلیاکبری با اشاره به اینکه نهاد امامت جمعه باید متناسب با دوران متحول شود تاکید کرد: این تحول باید از نظر محتوا و سازمانی بهروزرسانی شود که ما توانستیم بخشی از این مسیر را طی کنیم.
وی با بیان اینکه رسیدن به مقصد ایدهآل نیاز به مشورت و راهنمایی همگان دارد اذعان کرد: ما پذیرای انتقادات و پیشنهادات هستیم و برای رسیدن به جایگاه ایدهآل نهاد امامت جمعه از هیچ اقدامی دریغ نمیکنیم.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در ادامه پس از شنیدن صحبتهای امام جمعه کوت عبدالله، فرماندار منطقه و گلایههای مردمی گفت: نام کوت عبدالله از زمان جنگ برای ما آشناست، در دوران دفاع مقدس بخشی از خاطرات جوانی ما در این منطقه شکل گرفت و هر روز و شبی که اینجا هستیم خاطراتمان زنده میشود.
وی خطاب به مردم کوت عبدالله خاطر نشان کرد: در این خاک میزبان بهترین جوانان بودید و درخشیدید و برازنده هستید که یک منطقه سرزنده، قوی و تولیدکننده باشید؛ این شهرستان باید هویتش را حفظ کند و محدوده این شهرستان تعیین شود تا بتوان مطالبات مردم را به صورت دقیقتر پیگیری کرد.
حجتالاسلام حاجعلیاکبری عنوان کرد: مسائلی که فرماندار و امام جمعه مطرح کردند مسائل اصلی این شهرستان هستند اما بزرگترین سرمایه مردم اینجا محبت به اهل بیت (ع)، بزرگداشت مراسمات غدیر و فاطمیه و جوانان برومند و نوجوانان شایستهای هستند که در این جلسه حضور دارند است چرا که متمسک به حزب امیرالمومنین (ع) هستند و خداوند وعده داده که حزبالله پیروز میشود.
وی در پایان یاد آور شد: مسائل اصلی شهرستان کارون را از مسئولان منطقه دریافت میکنیم و علاوه بر مطرح کردن آنها در جلسات استانی و ملی، پیام شما را با تأکید و به نمایندگی از شما به رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور میرسانم.
نظر شما