به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام سید محمدمهدی شفیعی دبیر جشنواره بینالمللی شعر حوزه (اشراق) امروز(شنبه۲بهمن)در جمع اصحاب رسانه در سالن آمفی تئاتر معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی پیرامون اهداف برگزاری این جشنواره اظهار داشت: هنر، زبان تفاهم عمومی جامعه بشری است، هر مکتب و تمدنی که بخواهد خود را تثبیت کند دست به دامان هنر شده است.
دبیر جشنواره بینالمللی شعر حوزه (اشراق) افزود: حوزههای علمیه مرکز نشر و اندیشههای دینی و معارف الهی هستند از این قاعده مستثنی نبوده و اگر بناست اندیشه دینی و حوزوی را ترویج کند باید به سمت هنر برود، در این راستا یکی از هنرهای مورد توجه در مکتب تشیع، شعر است و به عنوان هنر اول فارسیزبانان شناخته میشود.
وی بیان کرد: این جشنواره با هدف پررنگ شدن شعر در میان حوزویان و ویترینی جهت حضور طلاب برگزار میشود، از این رو دبیرخانه فعالیت خود را از آغاز کرد با برگزاری کارگاهها و شبهای شعر متعدد در طول یک سال گذشته در استانهای مختلف، بستری مناسب جهت حضور هنرمندان فراهم شد.
حجتالاسلام شفیعی عنوان کرد: همچنین فعالیت گستردهای در فضای مجازی شکل گرفت و هنرمندان طلبه، اشعار خود را تا پایان آبان ماه سل جاری به دبیرخانه ارسال کردند.
وی با اشاره به رشد 2.5 برابری آثار نسبت به دوره چهارم تصریح کرد: در دوره قبل 350 نفر حضور داشتند و امسال حضور 850 شاعر طلبه کشوری در جشنواره شعر حوزه با ثبت آثار نشان از استقبال گسترده است.
دبیر جشنواره بینالمللی شعر حوزه (اشراق) گفت: علی رغم شیوع کرونا و تعطیلی بسیاری از محافل هنری، اشتیاق خوبی در میان شاعران حوزوی دیده میشود و طرفیتها و قابلیتهایی وجود دارد که یکی از رویکردهای جشنواره، شناسایی این استعدادهاست.
وی افزود: در هفته اخیر، آثار توسط اساتید برجسته جمعبندی و برگزیدگان شاخته شد که در 6 بهمنماه با برگزاری آئین اختتامیه در ساعت 18 الی 20 در سالن همایشهای غدیر از آثار برگزیده تجلیل میشود.
سید علی نقیب دبیر اجرایی پنجمین جشنواره بینالمللی شعر حوزه (اشراق) نیز در این نشست با اشاره به ارسال 2 هزار و 693 اثر شعر بیان کرد: در این میان 1 هزار و 860 اثر شعر کلاسیک، 200 شعر نو، 90 اثر کودک، 108 اثر در بخش ویژه، 250 اثر زبانهای غیرفارسی، 100 سرود و نوحه و 85 کتاب به دبیرخانه ارسال شده است.
وی عنوان کرد: همچنین 200 نفر از شاعران را بانوان طلبه تشکیل دادهاند که نشان حضور فعال بانوان طلبه در عرصه هنر حوزه است.
نظر شما