دکتر زهرا تاجیک در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم ضمن تبریک سالروز فرارسیدن ولادت باسعادت ام ابیها، حضرت زهرا(س) اظهار داشت: روز ولادت صدیقه کبری(س) که به زیبایی هر چه تمام، روز مادر و روز زن نامیده شده، حقیقتاً بهانه ی بسیار خوبی است که با تأسی به سیره و سبک زندگی آن بانوی بی همتا بتوانیم شاخصه های مهمی در باب الگوگیری از ایشان را به جامعه معرفی نماییم.
عضو هیئت علمی جامعه الزهرا(س) افزود: از سوی دیگر در زمینه نشاط فردی و اجتماعی با الهام از آموزه های دینی و سیره و زندگانی اُسوه های والایی چون ائمه اطهار(ع) می توانیم این مباحث را به خوبی برای آحاد مردم به ویژه زنان و دختران تبیین نماییم.
وی همچنین گفت: آن چه مسلم است این که شادی و نشاط، از جمله مهم ترین نیازهای بشری است که پرداختن به آن ها، البته از مجرای صحیح و مشروع خود، زمینه ساز موفقیت و نشانه ی سلامت یک جامعه و مردم آن به شمار می رود.
استاد حوزه علمیه خواهران ادامه داد: اساساً نظام آفرینش نیز به نحوی طراحی شده که در نهایت اسباب فرح و شادی حقیقی را برای بشر فراهم کند و این سخن هیچ منافاتی ندارد با مضمون آن آیه ی معروف که ما انسان را در سختی آفریدیم، چه آن که حیات آدمی در این دنیا برای آن است که به لقای پروردگارش برسد، چه آن که همه شادی ها و خرسندی ها در سایه چنین مسیر نورانی ای میسر می شود.
وی خاطرنشان کرد: امیرالمومنین علی (ع) بارها می فرمودند که هر گاه غم و اندوهی بر من عارض می شد، با نگاه به چهره فاطمه(س) این غم و اندوه جای خود را به نشاط و شادمانی می داد و این مطلب نشان می دهد که زندگی نورانی اما کوتاه بانوی دو عالم حضرت زهرا(س) تا چه حد مایه آرامش همسر و فرزندانشان می شد.
تاجیک در خاتمه گفت: از سویی متاسفانه ما به جهت مصایبی که بر حضرت فاطمه(س) وارد آمده، کمتر با نوع نشاط و آرامشی که زهرای مرضیه(س) داشته و آن را به اهل خانواده نیز منتقل می کرده اند، آشنایی داریم که باید در این خصوص بحث علمی و کار پژوهشی دقیقی صورت گیرد،اما آن چه مسلم است این که حقیقتاً التزام عملی به سیره و سبک زندگی حضرت فاطمه(س)، منبع الهام بخش نشاط حقیقی در زندگی زن مسلمان است.
نظر شما