به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی» ، دکتر یوسف عامر از نویسندگان مصری که مقاله نویس روزنامه الوفد می باشد طی مقاله ای در این روزنامه نوشت: قضایای معاصر، نیاز به فهم درست از قرآن و سنت را ضروری می نماید.
وی در توضیح این مطلب نوشته است: محافظت و مراقبت از وطن، هویت، تمدن و پیشرفت در زمینه های مختلف نیازمند آنست که ما بتوانیم افرادی آگاه و جامعه ای هوشمند بسازیم. انسان مصری انسانی است که دارای تمدنی ریشه دار است و بخشی از تمدن آن مرهون ایمان بخدا و غیب و نبوت می باشد و این موضوع ذخیره گرانبهایی است که طی سال ها و قرن ها توسط مردم و بخصوص رجال دینی مصر برای این کشور بدست آمده است.
ایشان در ادامه می نویسد: صلاح و اصلاح امور مسلمانان در فهم درست و صحیح از قرآن کریم و سنت نبوی نهفته است و تحقق این موضوع می تواند به امنیت و سلامت دین و جامعه مصر کمک کند و باید دانست که دین و وطن دو چیز مجزا از یکدیگر نیست.
دکتر یوسف مقاله خود را اینگونه ادامه می دهد: قرآن کریم که منبع اساسی شریعت اسلامی است توسط الازهر به بهترین شکل در این مرکز علوم دینی تدریس می شود اما بهترست که این مرکز اقدام به چاپ و نشر قرآنی ورقی و الکترونیکی همراه با تفسیری مختصر در حاشیه آن بکند تا قرائت کنندگان قرآن، فهم بهتر و درست تری از آیات بدست آورند زیرا گروه های افراطی در حال حاضر با استفاده از اینترنت و برنامه های نرم افزاری که در گوشی های موبایل پیاده می شود اقدام به نشر تفسیرهای انحرافی از آیات قرآن میکنند و از این طریق جوانان را جذب کرده و اندیشه افراطی را در میان آنها رواج می دهند.
.موضوع دیگر اینکه بهترست الازهر یک تفسیر ساده و روان که عام و خاص براحتی آنرا بفهمند منتشر کند و اعتدال اسلامی را در آن به نمایش بگذارد. ضمن اینکه چنین تفسیری باید به موضوعات اجتماعی و مسائل روز جامعه از قبیل اختلافات خانوادگی، انتقام جویی، موضوعات مربوط به زنان، جرم های اخلاقی، همجنسگرایی و....پاسخ درستی دهد.
نظر شما