به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، احمد وحیدی درادامه جلسه علنی امروز سه شنبه (5بهمن)مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی گزارش کمیسیون اجتماعی در خصوص توانمندسازی زنان سرپرست خانوار گفت: بسیاری از آسیبهای اجتماعی حول محور زنان میچرخد و اگر به آن نپردازیم مسائل زیادی ایجاد می کند از این رو پرداختن به مسائل زنان و توانمندسازی آنها اهمیت فراوان دارد.در همین زمینه نیز رهبری تأکید دارند که از خانوادهها با سرپرست زنان حمایت حقوقی، اقتصادی و فرهنگی شود و آنها را برای ازدواج تشویق و شرایط را تسهیل کنیم.
وزیر کشور با اشاره به اقدامات انجام شده در وزارت کشور در حوزه حمایت از زنان اظهار کرد: حمایت از طرحهای محرومیتزدایی و کیفیتبخشی به سکونتگاههای زنان خانوار در مناطق غیررسمی از جمله اقدامات وزارت کشور بود، همچنین در شورای اجتماعی موضوع زنان سرپرست خانواده مورد بررسی قرار گرفت هر چند که اصل مسئله مرتبط به ستاد ملی زنان و خانواده و مسئولیت آن برعهده معاونت زنان ریاست جمهوری است که در شورای فرهنگی شورایعالی انقلاب فرهنگی نیز به آن پرداخته میشود اما از آنجایی که زنان سرپرست خانوار با اجتماع در ارتباط هستند در شورای اجتماعی نیز به این مباحث پرداختهایم.
وی ادامه داد: در رابطه با تدوین تقسیم کار در حمایت از توانمندسازی و واسپاری مسئولیتها در خصوص زنان اقداماتی صورت گرفته است که سازمان بهزیستی، معاونت زنان، کمیته امداد امام خمینی (ره)، شهرداریها و آموزش فنی و جمعیت هلال احمر را نیز در برمیگیرد.در جلسات کارشناسی بررسی لایحه کرامت زنان در برابر خشونت مشارکت فعالی صورت گرفته است، بسترسازی برای کارهای فرهنگی نیز انجام شده است.
وحیدی خاطر نشان کرد: در حوزه پشتیبانی و حمایت مالی از طرح های توانمندسازی و حمایت از زنان سرپرست خانوار اقدامات خوبی انجام شده است. حمایت از زنان دارای همسران زندانی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در 10 استان در دستور کار قرار دارد. ما زنان سرپرست خانواده را در 4 دسته؛ همسران فوت شده، زنان مطلقه، مجرد قطعی و بدسرپرست تقسیمبندی می کنیم
نظر شما