التزام عملی به نظام، قانون اساسی و ولایت فقیه از مهمترین شرایط ثبت نام است

حجت الاسلام قدرتی گفت: متقاضیان ورود به حوزه علمیه خراسان می بایست التزام عملي به نظام مقدس جمهوري اسلامي، قانون اساسي و ولايت مطلقه فقيه را داشته و از صلاحيت‌ هاي اعتقادي، اخلاقي، اجتماعي و سياسي برخوردار باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام «عبدالله قدرتی» در جمع خبرنگاران درباره شرایط پذیرش سال ۱۴۰۱ این حوزه اظهار کرد: متقاضیان ورود به حوزه علمیه خراسان می بایست التزام عملي به نظام مقدس جمهوري اسلامي، قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران و ولايت مطلقه فقيه را داشته و از صلاحيت‌هاي اعتقادي، اخلاقي، اجتماعي و سياسي برخوردار باشند.

 

مسئول اداره پذیرش حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه داشتن تابعيت جمهوري اسلامي ايران، برخورداري از سلامت و توانايي جسمي و سلامت رواني از دیگر موارد مورد نیاز است، ابراز کرد: شرایط ویژه متقاضیان نیز نداشتن منع قانوني از نظر خدمت نظام وظيفه عمومي برای برادران و رضايت والدين يا همسر جهت تحصيل در حوزه علميه برای خواهران می باشد، عدم اشتغال به كار يا تحصيل همزمان نیز برای متقاضیان الزامی است.

 

وی به دو گزینه داشتن انگيزه قوي براي فراگيري علوم ديني و تعهد تحصيل تمام وقت در حوزه علميه خراسان اشاره کرد و درباره چگونگی نام نویسی گفت: ثبت نام پذیرش این حوزه از ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ آغاز و تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت و آزمون نیز روز جمعه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ خواهد بود، حداقل مدرك، داشتن پايه نهم و شرط معدل برای پایه نهم حداقل ۱۵ و برای مدارک ديپلم، کاردانی و بالاتر، نمره ۱۴ مي باشد.

 

حجت الاسلام قدرتی با یادآوری این نکته که متقاضيان مي بايست در آزمون كتبي شركت کنند، افزود: متقاضيان داراي پايه نهم (دوره اول متوسطه) با حداقل معدل ۱۹، ديپلم، کاردانی و بالاتر با حداقل معدل ۱۸، حافظان كل قرآن كريم، نفرات برتر المپيادهاي علمي‌كشوري، قبول‌شدگان در كنكور سراسري در صورتي كه رتبه قبولي آنان دو رقمي ‌باشد و بيش از دو‌سال از تاريخ قبولي ایشان در كنكور سپري نشده باشد، از آزمون کتبی معاف هستند.

 

مسئول اداره پذیرش حوزه علمیه خراسان اظهار کرد: فرزندان شهداء، آزادگان، جانبازان (۲۵ درصد به بالا)، حافظان حداقل يك چهارم قـــرآن يا نهج البلاغه، داوطلــبان مناطق محروم و اعضاء فعال بسيج با احراز شرايط ثبت نام از اولويت پذيرش برخوردار خواهند بود.

 

وی به منابع آزمون در مقاطع پایه نهم، دیپلم، کاردان و بالاتر اشاره کرد و گفت: منابع مقطع پایه نهم، عبارتند از: قرآن، پیام های آسمانی، عربی، فارسی، مطالعات اجتماعی، تاریخ و ریاضی می باشد.

 

مسئول اداره پذیرش حوزه علمیه خراسان منابع مقطع دیپلم را شامل:‌ دین و زندگی، عربی، ادبیات فارسی پایه یازدهم و دوازدهم و تاریخ معاصر پایه یازدهم عنوان کرد و یادآور شد: متقاضیان مقطع کاردانی و بالاتر نیز می بایست کتاب انسان کامل، منشور روحانیت و کتاب طلبه و راه رسم طلبگی را مطالعه و در آزمون کتبی شرکت کنند.

 

حجت الاسلام قدرتی به شرايط اختصاصي سنی و نظام وظیفه برای برادران اشاره و اظهار کرد: قبولي حداقل پايه نهم دوره اول متوسطه با حداكثر سن ١٧ سال (متولدين ۱۳۸۴) یکی از شرایط است که البته سنوات تحصيلي بالاتر از پايه نهم و مدت خدمت سربازي به حداكثر سن اضافه مي شود.

 

وی ادامه داد: متولدين قبل از سال ١٣٨۳ با توجه به شرط سنی یادشده، بايد يكي از شرايط نداشتن منع قانوني از نظر نظام وظيفه(معافیت تحصیلی)، معافيت دائم و یا كارت پايان خدمت را دارا باشند.

 

مسئول اداره پذیرش حوزه علمیه خراسان تاکید کرد:‌ پذيرش قطعی پس از موفقيت در آزمون کتبی، مصاحبه، كسب نمره قـبولي در امتحانات دوره تثبيتي، سلامت روحی وروانی در پایش سلامت و بررسي وضعيت عمومي خواهد بود.

 

حجت الاسلام قدرتی به شرايط اختصاصي برای خواهران متقاضی ورود به حوزه علمیه خراسان اشاره و ابراز کرد: قبولي حداقل پايه نهم دوره اول متوسطه با حداكثر سن ٢٥ سال(متولدين ١٣٧۶) و با نظر به اینکه سنوات تحصيلي بالاتر از پايه نهم به حداكثر سن اضافه مي شود، یکی از این شرایط است و البته برای خواهران متأهل، دو سال به شرط حداكثر سن اضافه می شود.

کد خبر 1142415

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha