به گزارش خبرگزاری شبستان در کرمانشاه؛ بهرام فاضلی زاد ، آثار و تالیفات مسعود کیایی را بسیار ارزشمند و مایه مباهات استان معرفی کرد گفت: کتاب های تاثیرگذاری از این نویسنده به چاپ رسیده است که از میان آنها می¬توان به خاص بانو اشاره کرد که در سال 1400 توسط خانه ادبیات کشور، جزء آثار برتر کشور انتخاب شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه افزود: با افتخار آمادگی خود را برای برگزاری چنین مراسماتی برای سایر نویسندگان و هنرمندان اعلام و از موسسه های فرهنگی و هنری که دغدغه فرهنگی دارند و همکاری می نمایند، سپاسگزاری می نمایم.
وی همچنین با تسلیت مجدد درگذشت علی اشرف نوبتی «پرتو کرمانشاهی» به خانواده آن مرحوم،هنرمندان و مردم کرمانشاه از ایشان به نیکی یاد نمود و همچنین از مراحل پیگیری که جهت ایجاد قطعه هنرمندان در باغ فردوس کرمانشاه توسط این مدیریت و مدیریت های قبلی انجام شده توضیحاتی ارائه نمود و خواستار همکاری اصحاب رسانه و سایر هنرمندان جهت تعامل هرچه بیشتر و همکاری در مسائل فرهنگی استان شد.
در ادامه مراسم بزرگانی از حوزه ادبیات استان؛ از جمله اسفندیار رشیدی، مهرداد مرادی و زهره کلهرنیا سخنرانی نموده و شاعران نازک اندیش فریدون نادی و پیمان جسری نیز به شعرخوانی پرداختند.
سپس محمد مسعود کیمیایی ضمن خوش آمد گویی و خیرمقدم به حضار از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به دلیل حمایت و پشتیبانی از هنرمندان حوزه های مختلف، تشکر نمود و در مورد کتاب خاص بانو توضیحاتی را به افراد حاضر در سالن دادند .
وی در خصوص فعالیت فرهنگی خود اظهار کرد: داستاننویسی را به منزله کاری جدّی با نوشتن داستان کوتاه «نمایشگاه در سال ۱۳۶۰ و مادر در کویر در سال ۱۳۶۱» آغاز کردم؛ اینها داستانهایی هستند که به نظرم ارزش چاپ را داشتند و گرنه قبل از اینها هم مینوشتم ولی درخور نگهداری و چاپ نبودند.
گفتنی است؛ کیایی که سال ۳۸ در کرمانشاه متولد شده است تاکنون بیش از ۱۴ عنوان کتاب از جمله «وقتی که مرگ آرامش است»، «عشق بیخبر میآید»، «روایتهای راویان»، «آواز آب»، «خاص بانو»، «قصههای آذرکوچولو»، «به یادم درختی بنشان» و «کسی تنها نمیماند» را تالیف کرده است و سال گذشته هم انتشارات سرانه ۲ کتاب دیگر با نامهای «سالهای بیسرور» و «شاخهای گل» را از این نویسنده کرمانشاهی چاپ کرد.
نظر شما