شکوه مادری در بهمن| تجلیل از خانواده های شهید و جانباز انقلاب در شهرستان انار

انقلاب اسلامی ایران، این معجزه قرن و این پیروزی بزرگ؛ هماره برخوردار از فدائیانی بوده که برای به ثمر نشستن و صیانت از آن، جان خویش را هدیه کردند؛ در میان این فدائیان گاه با خانواده هایی مواجه می شوی که ایثارگری ایشان حیرت انگیز است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ سال ۱۳۵۷ کشور ایران آبستن حوادثی بود که از پی آن تابلویی تمام نما از اوج مبارزات یک ملت علیه طاغوت زمان، در مقابل دیدگان جهانیان به نمایش درآمد و ظهور انقلاب اسلامی یکی از مصادیق آیه شریفه «قل جاءالحق و زهق الباطل، ان الباطل کان زهوقا»شد.

 

 

سال ۱۳۵۷ خاطرات تلخ و شیرین فراموش نشدنی زیادی را در خود جای داد که برای همیشه بر صفحات تاریخ ملت ایران نگاشته شد که برای نسل های بعد عبرت آموز و درس آموز؛ راهگشا و هدایت گر؛ الهام بخش و نویدبخش است.

 

 

انقلاب اسلامی ایران، این معجزه قرن و این پیروزی بزرگ؛ هماره برخوردار از فدائیانی بوده که برای به ثمر نشستن و صیانت از آن، جان خویش را هدیه کردند.

 

 

در میان این فدائیان گاه با خانواده هایی مواجه می شوی که ایثارگری ایشان حیرت انگیز است؛ خانواده شهید حسن قدیری تنها یکی از ایشان است؛ نوجوانی که وقتی صبح روز هشتم محرم سال ۵۷ پس از میل کردن صبحانه راهیِ تظاهرات ضدشاهنشاهی می شود خانواده هیچ ممانعتی نمی کند و وقتی هم دو ساعت بعد خبر شهادتش را می آورند باز خانواده خم به ابرو نمی آورد.

 

 

گواه مدعای این رضایت قلبی خانواده، شهادت حاج جواد، پدر حسن در سال ۶۵ و در عملیات کربلای ۱ در منطقه مهران است؛ کشاورزی که ابراهیم وار، اسماعیل خویش را فدای پیروزی انقلاب و خویشتن را فدای صیانت از انقلاب می کند.

 

 

 

تظاهرات سال ۵۷ در شهرستان انار و در خانواده قدیری تنها به شهادت حسن ختم نشد که پسر دایی حسن یعنی شهید محمود انارکی نیز در این تظاهرات به شهادت رسید و بعدها حسن انارکی برادر محمود و عموی آنان حاج جواد انارکی نیز در دوران دفاع مقدس شهید شد.

 

 

حاج جواد انارکی عموی محمود و دایی حسن نیز در این تظاهرات مورد اصابت گلوله مأمورین ژاندارمری وقت قرار گرفت و جانباز انقلاب شد.

 

 

 

در همین حادثه بود که غلامرضا قاسمی، آن بناکار ساده ای که به گفته خودش به فرمان امام راحل برای بیرون راندن شاه از کشور، در صف اول راهپیمایی حضور داشت نیز مورد اصابت گلوله قرار گرفت و جانباز انقلاب شد.

 

 

آنطور که غلامرضا تعریف می کند: مسجد صاحب الزمان قرار می گذاشتند که تظاهرات از کجا به کجا انجام شود؛ آن روز هم قرار بود از انار به سمت نوق باشد که سر و کله مأمورین ژاندارمری پیدا شد و چون نتوانستند مانع از ادامه تظاهرات شوند دست به اسلحله بردند و سه نفر(حسن قدیری، محمود انارکی و علی ندافیان) شهید و بیش از ۴۰ نفر مجروح شدند.

 

 

 

حالا در چهل و سومین فجر انقلاب، مدیرو جمعی از اعضای ستادهماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان به اتفاق مسئولین شهرستان انار با حضور در منزل شهید و جانباز انقلاب ضمن قدردانی از مادر شهید حسن قدیری و همسر شهید حاج جواد قدیری در قالب طرح شکوه مادری، از جانباز انقلاب غلامرضا قاسمی نیز تجلیل می کنند.

 

 

حجت الاسلام مصطفی گرجی در این دیدارهای جداگانه می گوید: برخی از زمان ها و مکان ها نزد خدا مقدس هستند مثل ۱۲ بهمن؛ ما مسئولین مدیون حرکت شهدا و جانبازان هستیم و همه نهادهای شکل گرفته در انقلاب؛ اگر انقلاب رونقی دارد از برکت خون شهدا و دعاهای خانواده شهدا است.

 

 

وی با بیان اینکه شهادت بالاترین هنر است که هر کسی به آن دست پیدا نمی کند مگر کسی که خود را تربیت کرده باشد؛ به سه شنبه های تکریم  و شکوه مادری در ۱۲ بهمن هم اشاره می کند و می گوید: مادر بودن هنر است به ویژه مادری که چنین فرزندی را تربیت بکند و در طبق اخلاص بگذارد و امروز روز شما است و ما زیر چتر کارکرد ایمانی و انسانی شما آسایش و آرامش داریم.

 

 

 

در این ویژه برنامه از مادر شهید حسن قدیری و همسر شهید حاج جواد قدیری و نیز از جانباز انقلاب غلامرضا قاسمی تجلیل شد.

 

  

کد خبر 1143971

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha