انرژی مثبت فیلمسازان اول در جشنواره فیلم فجر را باید به فال نیک گرفت

کارگردان فیلم «مصائب چارلی» گفت: با پتانسیل و خلاقیتی است که در نسل جدید وجود دارد، به نظرم وجود این انرژی مثبت را، باید به فال نیک گرفت.

به گزارش خبرگزاری شبستان، علیرضا سعادت‌نیا کارگردان فیلم «مصائب چارلی» گفت: تعداد فیلمسازانی که توانسته‌اند اولین فیلم بلند سینمایی خود را بسازند و تقاضای حضور در جشنواره فیلم فجر را دارند، نشان‌دهنده پتانسیل و خلاقیتی است که در نسل جدید وجود دارد.


وی ادامه داد: امسال سینماگران نوجو با نگاه‌ها و افکار متفاوت توانسته‌اند وارد عرصه سینما شوند و به نظرم وجود این انرژی مثبت را، باید به فال نیک گرفت.


وی ادامه داد: هرکدام از این افراد طبعاً برای رسیدن به مرحله تولید و خلق اثر خود با مجموعه مشکلات و سدهایی بزرگ مواجه بودند که به نظر می‌رسد ارزیابی و جمع‌بندی این مشکلات و مرتفع کردن آن‌ها بسیار ضروری است، چرا که حتماً تعداد بسیاری از علاقمندان و مستعدان نیز نتوانسته‌اند مشکلات پیش رو را پشت سربگذارند و وارد عرصه فیلمسازی حرفه‌ای شوند.


کارگردان فیلم کوتاه تحسین شده «توپ و مترسک» تصریح کرد: به نظر می‌رسد مشکلات باید ریشه‌یابی شود تا بتوان مسیر را برای ورود جوانان مستعد و خلاق هموار کرد. همین که تعداد فیلمسازان در این بخش بالا رفته، جای خوشحالی دارد اما باید به دنبال راهکاری بود تا استعدادهای بیشتری بتوانند در این عرصه ظهور و رشد کنند.


سعادت‌نیا به مشکلات مختلف در راه ورود به عرصه فیلمسازی حرفه‌ای اشاره کرد و گفت: به عقیده من فیلمسازی که توانسته فیلم اول خود را بسازد، ده سال از عمرش را گذاشته؛ چون بحث 400 یا 500 میلیون تومان سرمایه است که بخشی از آن را باید دولت کمک و حمایت کند و بخشی از آن را باید سرمایه‌گذار و تهیه‌کننده فیلم تأمین کنند. این تونل پرپیچ و خمی است که دغدغه سرمایه و مالی، فیلمساز را تحت فشار قرار می‌دهد. باید این مسیر به گونه‌ای هموار باشد تا فیلمساز بدون هیچ دغدغه‌ای تنها به ساخت فیلمی با کیفیت مشغول باشد.


وی در پایان به انجام مراحل فنی فیلم «مصائب چارلی» اشاره کرد و گفت: حدود 30 درصد از صداگذاری فیلم توسط پرویز آبنار در استودیو عروج فیلم انجام شده است . فیلم نیاز به صدا و افکت‌هایی دارد که جمع‌آوری آن کمی پیچیده است و صداها باید به زبان کردی و روسی باشد. موسیقی فیلم در کمترین حد ممکن استفاده خواهد شد و بیشتر از صداهای بکر طبیعت و انسان‌ها در فیلم بهره برده‌ایم. در برخی از قسمت‌های فیلم هم نواختن پیانو یا صفحه گرامافون خواهیم داشت که باید از موسیقی استفاده کنیم اما هنوز سازنده موسیقی را انتخاب نکرده‌ایم.


بنابر گزارش ستاد خبری بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر داستان «مصائب چارلی» ملودرامی اجتماعی و عاشقانه درباره نفت فروشی دوره‌گرد است که پس از مدتی یک آپارات می‌خرد و سینمای سیار راه می‌اندازد. نقش اصلی فیلم را مهدی هاشمی برعهده دارد.


تعدادی از عواملی که در ساخت فیلم همکاری دارند، عبارتند از:


نویسنده و کارگردان: علیرضا سعادت‌نیا / تهیه کننده: علیرضا سبط احمدی/ مشاور کارگردان و بازیگردان کردستانی: حسن علی محمود/ مدیر فیلمبرداری: گئورگی دزالف/ صدابردار: نظام‌الدین کیایی/ طراح صحنه و لباس: نعمت جورائف/ طراح گریم: رسول سیدعربی/ مدیر تولید: محمدرضا نجفی/جلوه های ویژه: عظیم محمدی/ محصول مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی ، بازیگران: مهدی هاشمی، نارین، کژار (بازیگر کودک).


بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر از تاریخ 16 تا 26 بهمن‌ماه به دبیری «مهدی مسعودشاهی» در تهران برگزار می‌شود.
 

پایان پیام/

کد خبر 11448

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha