نشست‌ «گذرگاه انقلاب؛ روایتگری رویدادهای انقلاب اسلامی» در خانه انقلاب اسلامی مشهد برگزار شد

حجت الاسلام سبزیان گفت: نشست‌ «گذرگاه انقلاب؛ روایتگری رویدادهای انقلاب اسلامی» همزمان با فرارسیدن ایام الله دهه فجر با حضور شاعران و روایتگران دوران انقلاب اسلامی در «خانه انقلاب اسلامی» مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام «علی اکبر سبزیان» امروز شنبه (۱۶بهمن) در نشست‌ «گذرگاه انقلاب؛ روایتگری رویدادهای انقلاب اسلامی» همزمان با فرارسیدن ایام الله دهه فجر  تسلیت شهادت حضرت امام علی النقی الهادی(ع) از ابتکار عمل نهاد کتابخانه های عمومی کشور در برگزاری سلسله نشستهای «گذر انقلاب» تقدیر کرد.

 

مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی گفت: این فصل از گذر انقلاب با محوریت شهادت آیت الله مصطفی خمینی به خراسان رضوی و خانه انقلاب شهر مقدس مشهد رسید. مکانی که در آن حضور داریم و این برنامه در آن برگزار می شود، خانه شخصی رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) که از سال 1347 تا 1357 در آن سکوت داشتند و امروز به نام «خانه انقلاب اسلامی» نامگذاری شده است.

 
وی تصریح کرد: در واقع «خانه انقلاب اسلامی» محل رفت و آمد بسیاری از بانیان و موسسین انقلاب اسلامی و محلی برای برنامه ریزی های انقلاب در مشهد توسط مثلث انقلاب در مشهد آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای(مدظله العالی)، شهید آیت الله عبدالحسین هاشمی نژاد(ره) و مرحوم آیت الله واعظ طبسی(ره) بوده است. 


حجت الاسلام سبزیان با اشاره به شهادت حاج آقا مصطفی خمینی، اظهار کرد: ایشان نه تنها فرزند ارشد امام راحل(ره) بلکه یار و مشاور ایشان در ایام مبارزه و نهضت بودند. رژیم پهلوی سعی بر آن داشت تا با شهادت حاج آقا مصطفی و ایجاد دغدغه شخصی و رنج فقدان فرزند برای امام خمینی(ره)، ایشان را از مسیر خود غافل و خارج کنند. مرحوم آیت الله العظمی لنکرانی(ره) در این باره می فرمایند«اگر حاج آقا مصطفی به شهادت نمی رسیدند به طور قطع یکی از مراجع تقلید بزرگ تشیع می شدند».


وی تصریح کرد: البته باید به دو نکته در خصوص برخورد امام راحل(ره) با شهادت حاج آقا مصطفی اشاره کرد، اول اینکه ایشان نه تنها با صبوری اشکی در ماتم فرزند خود نریختند بلکه این اتفاق باعث نشد تا خللی در عزم و اراده ایشان بوجود اید و نکته دوم اینکه امام راحل(ره) بعد از شهادت فرزندشان فرمودند«مرگ حاج آقا مصطفی از الطاف خفیه خداوند بوده است».


وی در پایان تاکید کرد: به عنوان فرزندان انقلاب می گوئیم که ما امروزمان را مدیون حضرت امام خمینی(ره) هستیم و بر عهد با ایشان پا بر جا بوده؛ تلاش می کنیم تا راه ایشان را ادامه دهیم و پشت سر ولی امر مسلمین حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) خواهیم ایستاد تا زمانیکه این پرچم را به دست حضرت مهدی(عج) برسانیم و شاهد دوران ظهور آن امام غایب از نظرها باشیم.

 

در ادامه این برنامه کتاب «بازتابها و پیامدهای رحلت اسرار آمیز آیت الله مصطفی خمینی به روایت اسناد» اثر سجاد راعی‌گلوجه نیز توسط سیدمسعود موسوی، دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی معرفی و بخشی از کتاب خوانش شد. در این اثر پیامدهای رحلت اسرار آمیز آیت ا.. مصطفی خمینی به روایت اسناد ساواک بررسی شده است.‌ آیت ا.. سید مصطفی خمینی قبل از نهضت امام (ره) با فعالیت‌های سیاسی آشنا شد، اما به صورت جدی با شروع نهضت، وارد عرصه فعالیت سیاسی شد و در مقاطع گوناگون نهضت، در قم و تبعیدگاه‌های ترکیه و عراق، فعالیت‌های سیاسی ضد رژیم پهلوی را همواره با ثبات قدم ادامه داد. ایشان یکی از ارکان اصلی نهضت امام خمینی (ره) بود و در پایان حیات خود با رحلت اسرارآمیز (که به ساواک نسبت داده شد) و تاثیری که مجلس ختم و ترحیم وی بر فرآیند پیروزی انقلاب اسلامی گذاشت، از وی به عنوان ستاره صبح انقلاب و سپیده گشای انقلاب نام برده شده است.a

کد خبر 1145095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha