به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، در این کارگاه که استاد رضا نجفلو پیشکسوت گرافیک استان و نقی واسعی از فعالان عرصه هنرهای تجسمی و هنرجویان علاقمند به رشته گرافیک و طراحی پوستر حضور داشتند، در خصوص دیوارنویسیها و کلیشهها دوران انقلاب 57 و ویژگی المانهای مورد استفاده در طرح و پوسترهای آن دوران صحبت شد.
استاد نجفلو پس از بیان شباهت ها و تفاوتهای هنر گرافیک در هنرهای تکنولوژیک و ابزارهای دیجیتال و ابزارهای دستی و آنالوگ به بیان ویژگیهای خاص اواخر دهه پنجاه و دهه شصت پرداخته و فضای انقلاب اسلامی سال 57 را از منظر هنرهای تجسمی و به خصوص گرافیک مورد کنکاش قرار داد.
وی گفت: در دهه شصت، حضور جوانان در جبهههای جنگ و نیاز داشتن به تبلیغات به خصوص و نیاز به پوستر و اعلان با کارکردهای بسیار زیاد و مختلف سبب شده بود که هنر گرافیک جایگاه خاصی را به خود اختصاص دهد و ادامه داد: در این دهه بسیاری از پروسههای طراحیها با استفاده از تصاویر شهدا با استفاده از تکنیکهای دستی طراحی و تصویرسازی میشد که حس و حال دلنشینی را به آثار گرافیک این دوره میداد.
اجرای تکنیکهای طراحی پوسترسازی در دهه شصت به نام چاپ ترافارد و کلیشه در حضور هنرجویان علاقمند به رشته گرافیک بخش پایانی کارگاه تخصصی بررسی دیوارنویسی، کلیشهها و آثار گرافیک در روزهای انقلاب 57 بودف که در حوزه هنری زنجان برگزار شد.
نظر شما