کردستان در تولیدات کشاورزی جایگاه مطلوبی در کشور دارد

معاون توسعه منابع انسانی استانداری کردستان گفت: هرآنچه که یک کشور در حوزه کشاورزی نیاز دارد در کردستان تولید می‌شود و از این لحاظ کردستان در جایگاه مطلوبی قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، عبدالله رشیدی‌پور معاون توسعه منابع انسانی استانداری کردستان در مراسم تکریم و معارفه رئیس جدید سازمان جهاد کشاورزی کردستان اظهار کرد: کردستان به لحاظ تولیدات کشاورزی در جایگاه مطلوبی در سطح کشور قرار دارد بطوریکه هرآنچه در یک کشور در حوزه کشاورزی نیاز است در استان ما تولید می‌شود.

 

 

وی با بیان اینکه نگاه دولت مردمی یک نگاه توسعه محور به صورت عملیاتی و خارج از شعار است، افزود: تمام تلاش مدیران و مسئولان باید پیگیری کارهای موفقیت‌آمیز و برطرف‌کننده ضعف‌ها باشند چرا که وقتی مردم خدمت ببینند قدردان تلاش‌ها هم خواهند بود.

 

 

معاون توسعه منابع انسانی استانداری کردستان اضافه کرد: مسئولانی که سکان مدیریت را در دست می‌گیرند باید عملگرایی را محور فعالیت خود قرار دهند.

 

 

پنج محور اصلی وزارت جهاد کشاورزی برای تحقق اقتدار غذایی سرلوحه جهاد کشاورزی کردستان است

 

پیمان اسکندری رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان نیز در این آئین اظهار داشت: پنج محور اصلی وزارت جهاد کشاورزی برای تحقق اقتدار غذایی هم سرلوحه برنامه‌های جهاد کشاورزی استان است.

 

 

وی بیان کرد: هرجا از توان و نظرات تشکل‌ها و تولیدکنندگان استفاده شده بازخورد و نتیجه موثری داشته است لذا این مهم هم در تصمیمات مدیران جهاد کشاورزی همواره لحاظ می‌شود.

 

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب به نیروهای جوان میدان فعالیت بیشتری داده و از توان و تخصص آنها بهره خواهیم گرفت.

 

 

اسکندری گفت: در امر تولید، هر ایده‌ای که به بخش کمک نماید به دیده منت می‌پذیریم.

 

 

وی ضمن  اشاره به  مسئولیت مهمی که به ایشان واگذار شده اظهار کرد: همکاری تمامی بخش‌های مختلف سازمان و بهره‌برداران و مراکز تحقیقاتی در راستای اقتدار و امنیت غذایی در تولید از مهمترین مواردی است که کمافی‌السابق سرلوحه فعالیت‌های در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی قرار دارد.

 

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به محور فعالیت‌های تعیین شده از سوی وزیر جهاد کشاورزی برای سازمان‌های متبوع  اظهار داشت: کشت قراردادی، قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی، امنیت غذایی، سنددار نکردن اراضی کشاورزی و سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف کشاورزی از اهم برنامه های سازمان خواهد بود.

 

 

وی با اشاره به این نکته که وظایف و تکالیف سازمان جهاد کشاورزی  مسئولیت سنگینی است، اظهار داشت: تمامی  امورات مربوط به تولید، توزیع و رصد و پایش محصولات  از وظایف جهاد کشاورزی‌ است که خود همت دو چندان را می‌طلبد.

 

 

اسکندری با اشاره به استفاده از تجربیات تشکلها، شرکت‌های دانش بنیان و تولید کنندگان در امر تولید اظهار داشت: هر زمان که در تصمیم سازیها و تصمیم گیریها از نظرات مردم و تشکلها استفاده نموده ایم موفق بوده‌ایم.

 

 

وی استفاده از تجربیات بزرگان و به کارگیری جوانان را با اهمیت دانست و گفت: هر پیشنهاد یا راهکاری که بتواند به افزایش تولید، بهبود خدمات رسانی و  رضایت  مردم بیانجامد را با جان و دل می‌پذیریم.

 

تبدیل 96 هزار هکتار از اراضی دیم به آبی در کردستان در حال انجام است

 

 

رئیس سابق سازمان جهاد کشاورزی کردستان نیز اظهار کرد: پلانی برای حوزه کشاورزی استان تعریف کرده‌ایم که با حرکت بر اساس و مبنای این برنامه می‌توانیم تولید محصولات کشاورزی را از 3.1 میلیون تن به 5.5 میلیون تن برسانیم و در ردیف تولیدکنندگان برتر کشور به لحاظ تولید و نقش آفرین در مقوله مهم امنیت غذایی باشیم.

 

 

محمد فرید سپری اعلام کرد: کردستان در زمینه تولید محصولات باغی به رقمی بالغ بر 400 تن رسیده و برنامه پیشران 50 هزار هکتاری تعریف شده و عملیاتی شدن کامل آن به معنی افزایش دو برابری این میزان تولید محصولات باغی در استان خواهد بود.

 

 

وی افزود: بیش از 31 هزار تن گوشت قرمز در حال حاضر در استان کردستان تولید می‌شود که بیش از 50 درصد از این تولید به سایر استان‌ها صادر می‌شود.

 

 

سپری به طرح پیشران تولید 13 هزار تنی گوشت قرمز در استان پرداخت و اظهار کرد: تحقق این مهم در کنار افزایش ارزش افزوده و اشتغالزایی در استان 10 درصد واردات گوشت در کشور را کاهش خواهد داد.

 

 

وی بیان کرد: بیش از 250 هزار تن شیر در استان تولید می‌شود که عمده این تولید مربوط به واحدهای کوچک است و توسعه واحدهای بزرگ در دستور کار قرار گرفته است.

 

 

رئیس سابق سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: استان کردستان از لحاظ تولید محصولات کشاورزی از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است و تقویت و توسعه این روند با تبدیل اراضی دیم به آبی در حال انجام است.

 

 

سپری عنوان کرد: در حال حاضر 12 درصد اراضی زراعی کردستان آبی و مابقی به صورت دیم کشت می‌شود که تبدیل 96 هزار هکتار از اراضی دیم به آبی در حال انجام است هر چند حدود 450 هزار هکتار از اراضی دیم استان ظرفیت تبدیل به آبی دارد.

 

 

در این مراسم از زحمات محمد فرید سپری تقدیر و پیمان اسکندری به عنوان رئیس جدید سازمان جهاد کشاورزی کردستان معرفی شد.

کد خبر 1148198

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha