لزوم تدوین سند جامع  نماز درمازندران

حجت الاسلام ابراهیمی گفت: لازم است سند جامع ۲۰ ساله نماز برای استان مازندران با هدف مشخص شدن موضوعاتی همچون آسیب های موجود در بخش نماز، سیاست ها و و نقش مردم در گسترش فریضه نماز، سرانه مسجدسازی و ...، تهیه و تدوین شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری،‌ حجت الاسلام «عباسعلی ابراهیمی» امروز(۳۰بهمن) در نشست شورای اقامه نماز مازندران که در سالن شماره یک استانداری برگزار شد، اظهار کرد: ارزش نماز در حدی است که در بیش از ۹۰۰ آیه از هزار و ۶۶۶ آیات قرآن به آن اشاره شده است، در رابطه با حاکمیت، مقابله با چالش‌های جامعه و غیره به نماز توصیه شده است.

 

دبیر ستاد اقامه نماز مازندران افزود: امام حسین (ع) در روز عاشورا حاضر شد علی اصغرش را فدا کند ولی از نماز نگذرد و با آن حال نمازش را ادامه داد، مقام معظم رهبری در ۲۹ اجلاسیه نماز پیام ارسال کردند و بر اقامه نماز تاکید داشتند.

 

حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به سیاست‌های ستاد اقامه نماز، عنوان کرد: در حوزه اقدامات فرهنگی ۱۱۰ دستگاه تعریف شده اجرایی در استان داریم که طی تفاهم‌نامه‌ای تکالیف فرهنگی خود را دریافت کردند، مستندات در سامانه سجاده ثبت و ارزیابی خواهند شد.

 

وی اذعان کرد: در حوزه آموزشی ستاد اقامه نماز همه دستگاهها را موظف کردند تا ۲۸ ساعت به دریافت آموزش اسرار نماز در چهارده ساعت حضوری و چهارده ساعت غیرحضوری اقدام کنند همچنین فراگیری دوره تخصصی در قم با تقبل هزینه توسط ستاد نیز از دیگر برنامه آموزشی است.

 

حجت الاسلام ابراهیمی همچنین گفت: علاوه بر این طرح سلامت معنوی که قبل از دوران کرونا پررنگ‌تر بود برای بهیاران و پرستاران، آموزش برای دانشگاه فرهنگیان، همچنین در حوزه پژوهشی نیز اقدامات خوب و هدف‌مند انجام شد تا بیش از ۲ هزار کتاب در انتشارات را در اختیار سنین مختلف در آحاد جامعه بگذاریم.

 

وی ادامه داد: رسالت دیگر ما نظارت و ارزشیابی است، نظارت‌ها به استناد سامانه سجاده صورت می‌گرفت، در کنارش مدیر باید نسبت به برگزاری شورای اقامه نماز به‌صورت فصلی و پرداخت به موقع ایاب و ذهاب امام جماعت و توجه مدیر به امر نماز کوشا باشد.

 

حجت الاسلام ابراهیمی یادآور شد: در عصر ارتباطات دیگر نباید به صورت روزمرگی کار کنیم، توقعمان این است که به‌دنبال نوشتن سند تحول در افق ۲۰ ساله در استان برویم تا فرصت‌ها و وضعیت موجود را ارزیابی کند، همچنین موضوعاتی همچون آسیب های موجود در بخش نماز، سیاست ها و  و نقش مردم در گسترش فریضه نماز، سرانه مسجدسازی و ... مشخص شود، مورد بعدی اینکه نیاز به تولید محتوای به‌روز توسط صداوسیما تحت نام جشنواره تولید محتوای نمازی داریم که فجز تا فجر مورد توجه قرار بگیرد و جهاد تبیین را به افکار عمومی برساند.

 

وی بیان کرد: مدیران بدانند عمرمدیرتی موقتی است در نمازخانه حضور پیدا کنند انتظارمان ایجاد تحول ویژه در بحث نماز در دوره مدیریتی آقای حسینی پور استاندار ولایی مازندران است، مساجد باید هنگام نماز صبح باز باشد، مسجد باید در طول زمان برگزاری نماز باشد، شهرداران با دستور استاندار نسبت به تبلیغات محیطی نمازی اقدام کنند.

 

حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به بودجه کم ستاد اقامه نماز  به نقش جوشکاری این ستاد اشاره کرد و گفت: در شهرک‌های نیمه کاره پیوست فرهنگی توسط بخش عمرانی شهرداری ضرورت دارد، تاسیس نمازخانه‌های بین راهی استان و در کنار دریا از ۴۸۷ کیلومتر سواحل که به لطف این دولت آزادسازی شده است، توقعمان این است که حداقل در ۱۰ شهر نمازخانه تدارک داده شود در مجموع با ۱۲ نمازخانه بین راهی ۲۲ نمازخانه به‌عنوان یادمان فرهنگی و اخروی پایه‌گذاری شود.

 

وی به ساخت ۹ مسجد در دوره مدیریتی خود اشاره و بیان کرد: بدون کمک از ستاد با تکیه بر ظرفیت خیرین این مهم محقق شد این مساجد الان هم قابل بهره‌برداری است، لازم است نهضت نمازخانه‌سازی در مدارس، سطح روستا، شهر و نوارساحلی برپا شود.

 

حجت الاسلام ابراهیمی خاطرنشان کرد:ساختمان ستاد اقامه نماز که استجاری است باید عرض کنم که ما فضای مناسب در اختیار نداریم از این رو طی یک نامه به اداره راه و شهرسازی زمین پیدا شده نامه به وزیر ارسال شد امیدواریم مسئولان پیگیر شوند تا احداث ساختمان آغاز شود.

کد خبر 1149644

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha