عملیاتی کردن طرح‌ها در استان باید مورد توجه قرار گیرد/مراکز تولید در روستاها فعال شوند

فتوحی گفت: ما به عنوان مسئول وظیفه داریم اقداماتمان را به گونه‌ای پیش ببریم که موجب ایجاد انگیزه در مردم شود تا نسبت به آینده، زندگی و امرار معاش خود نگاه امیدوارانه‌تری داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «آقارضا فتوحی» عصر امروز (شنبه ۳۰ بهمن) در نشستی با حضور نماینده مردم مسجدسلیمان، اندیکا، لالی و هفتکل در مجلس شورای اسلامی پیرامون اشتغالزایی و توسعه این شهرستان‌ها، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص جذب حداکثری اظهار کرد: برنامه‌ریزی و تلاش ما با توجه به منابعی که در اختیار داریم باید به گونه‌ای باشد که مردم را جذب کنیم و تمام توان خود را برای توسعه استان و رفع مشکلات مردم قرار دهیم.

 

معاون اقتصادی استاندار خوزستان افزود: استان خوزستان به لحاظ برخورداری از منابع با هیچ استانی در کشور قابل قیاس نیست و بخشی از منابع کشور را نیز تامین می‌کند، لذا انتظار می‌رود مسئولان استان با نگاه و تفکری کارشناسانه و فنی به مسائل توجه کنند و نتایجی حضورشان در این گونه نشست‌ها نتایجی کاربردی باشند و تنها به چند گزارش صرف اکتفا نکنند چراکه ما باید نتیجه ملموس و واقعی را به مردم ارائه دهیم و به آنها شفاف بگوییم چه اقداماتی صورت گرفته است.

 

وی بر ظرفیت نمایندگان استان در جهت پیگیری و رفع مشکلات سطح استان تاکید کرد و ادامه داد: طرح‌ها و برنامه‌های زیادی در سطح استان وجود دارد اما آنچه مهم و درخور توجه است عملیاتی کردن این طرح ها است.

 

فتوحی با تاکید بر توسعه باغبانی در استان تصریح کرد: بحث باغبانی در شهرستان‌ها باید جدی گرفته شود چراکه با توسعه در این حوزه می‌توان به صادرات به کشورهایی همچون عراق، کویت، قطر و ... دست یافت.

 

وی کاهش ماندگاری روستاییان به ویژه در دهه های اخیر و مهاجرت به حاشیه شهرها را یک آسیب جدی قلمداد کرد و گفت: روستاها مراکز تولیدی کشور به شمار می روند و مهاجرت از روستا به شهر به معنی تعطیلی مراکز تولید است، این اتفاق درواقع یک ناکارآمدی است. 

 

معاون اقتصادی استاندار خوزستان عنوان کرد: در حال حاضر اقدامات و برنامه‌ریزی ما به عنوان مسئول باید فعال کردن مراکز تولید و به موجب آن بازگشت به روستا و مهاجرت معکوس باشد.

 

وی خاطر نشان کرد: باید مراکز تولید در روستاها فعال شوند و دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها که اثرگذاری مهمی در این راستا دارند نقش خود را به خوبی ایفا کنند.

 

فتوحی با اشاره به اهمیت اشتغالزایی به ویژه برای فارغ التحصیلان دانشگاهی بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی استان هر کدام باید یک متولی اشتغال داشته باشند و یک دبیرخانه اشتغال نیز در این راستا ایجاد شود.

 

فتوحی در پایان بر توجه به توسعه شیلات در استان، توسعه دامپروری، تسهیل تضامین بانکی، توجه به طرح‌های آبخیزداری، نحوه واگذاری زمین در شهرک‌های صنعتی، ترغیب و تشویق سرمایه‌گذاران و فراهم آوردن بستر مناسب برای سرمایه‌گذاران تاکید کرد.

 

کد خبر 1149652

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha