به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، «حسین موهبتی» ظهر امروز (۳ اسفند) در کارگروه تنظیم بازار استان اظهار کرد: در راستای ذخیره سازی اقلام تنظیم بازار هیچ مشکلی نداریم و کالاها به وفور در انبارهای موجود است.
سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اختصاص سهمیه گوشت و مرغ منجمد بالاتر از میزان موردانتظار به استان برای اسفندماه، گفت: جذب این سهمیه به جهاد کشاورزی واگذاری می شود و نحوه جذب و توزیع در کمیته تخصصی روز شنبه هفته آینده بررسی خواهد شد.
موهبتی با بیان اینکه هدف از کارگروه تنظیم بازار جلوگیری از افزایش نامتعارف قیمت است، افزود: در زمینه گوشت قرمز مشکلی نداریم اما در بحث گوشت مرغ منجمد صحبت های اعتراضی از سوی تولیدکنندگان استان مطرح می شود که با توزیع آن مرغ گرم تولیدی استان به فروش نمی رود اما ما هم نمی توانیم چون مرغ تولیدکننده فروش نمی رود پس این سهمیه استان را جذب نکنیم لذا باید سهمیه اقلام اساسی استان را به موقع جذب و توزیع کنیم تا برگشت نکند چون این سهمیه ها همیشگی نیست.
وی ادامه داد: مرغ منجمد تنظیم بازار به میزان سهمیه ای که تعیین شده است باید حتما جذب و توزیع شود از طرفی باید ارسال مرغ زنده تولیدکنندگان استان به سیستان و بلوچستان دنبال شود.
سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد: باید توزیع کالاهای تنظیم بازار به صورت صحیح تا و به درستی به جامعه هدف از طریق ادارات جهاد کشاورزی شهرستان ها و شوراها و دهیاران روستاها اطلاع رسانی شود.
موهبتی بر تشدید بازرسی میدانی و گشت های نظارت بازار در ۲۵ روز آینده تأکید کرد و گفت: در هفتههای منتهی به پایان سال با حضور استاندار از محل سردخانه ذخیره میوه بازدید و دستورات لازم برای توزیع میوه شب عید ارائه خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ساعت کاری نانواییها مقداری کمتر شده که باید نظارت ها افزایش یابد، افزود: در ماه جاری کارگروهی با حضور اتحادیه نانواییداران و جهاد کشاورزی تشکیل و مشکلات این قشر از نزدیک شنیده و بررسی شود.
سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی در خصوص درخواست نانوایان برای افزایش قیمت نان، تصریح کرد: نباید به سمتی برویم که اولین استان در زمینه گران کردن قیمت نان باشیم البته به دنبال این نیستیم نانواییها دچار ضرر و زیان شوند یا از طریق دیگری هزینهها را جبران کنند بلکه برای اینکه قیمت تمامشده نان بیشتر از نرخ آن نباشد، در جلسات کارشناسی موضوع بررسی و برای تعیین نرخ در سال آینده تصمیمگیری خواهد شد.
موهبتی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی در حوزه کالاهای اساسی به دنبال گسترش توزیع اینترنتی است، عنوان کرد: در این زمینه جهاد کشاورزی و تعاون روستایی استان با یکسری شرکتها قرارداد بسته است اما هنوز به نحو مطلوبی این کار انجام نشده زیرا هدف ما توزیع اینترنتی اقلام اساسی در سراسر استان و شهرستانها است.
وی بااشاره به اینکه اکنون توزیع اینترنتی اقلام اساسی در مرکز استان در حال انجام است، گفت: با توسعه توزیع اینترنتی اقلام اساسی در سایر شهرستان ها براساس کد ملی افراد، این اقلام بهطور مساوی به جامعه هدف عرضه و جلوی بخشی از مسائل و مشکلات گرفته خواهد شد.
سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی در پایان متذکر شد: در توزیع اینترنتی اقلام اساسی نباید هیچ وجهی درب منزل از شهروندان اخذ شود و در صورت مشاهده تخلف مردم می توانند موضوع را با سامانه ۱۲۴ گزارش دهند.
نظر شما