همدلی، همراهی و همزیستی مردم سیستان و بلوچستان زبانزد خاص و عام است

سخنگوی کاروان تجلیل از پرچمداران و پیشگامان وحدت گفت: همدلی و همزیستی مردم در این استان زبانزد است؛ اما گاهی روایت های غلطی از این استان می شود و نمای بدی از آن توسط برخی از بدخواهان و کسانی که غالبا در خارج از مرزها هستند جلوه داده می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، حجت الاسلام هادی صاحبقرانی، سخنگوی کاروان تجلیل از پرچمداران و پیشگامان وحدت در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به هدف اصلی این کاروان گفت: تعدادی از مدیران کل استان های تلفیقی کشور در قالب یک کاروان حرکت کرده و به استان پهناور سیستان و بلوچستان آمدند تا از مردم صبور و حماسه ساز این استان که پرچم دار وحدت در کشور هستند تقدیر و تجلیل کنند.

صاحبقرانی افزود: مردم این سرزمین، این زیست مومنانه و آرام در کنار یکدیگر را سالیان سال دارند تجربه می کنند و به فراگیر شدن فرهنگ غنی وحدت در استان خودشان و در کل کشور کمک می کنند. مردم این استان سال های سال با این همزیستی وحدت آمیز یک حرکت بسیار خوبی را در دنیا نهادینه کردند و وحدت که به عنوان رکن اصلی تمدن سازی است را و مورد تاکید امام راحل و رهبر انقلاب همواره بوده در این استان تجلی دادند.

وی اظهار کرد:  خدمات بسیار خوبی توسط مردم و این حرکت زیبای وحدت آمیزی که مردم با یکدیگر داشتند به جهان اسلام ارائه می شود یعنی یک الگو و نمونه ای است برای جهان اسلام که اگر در کنار هم با وحدت زندگی کنیم طبیعتا می توانیم با برقراری آن آرامشی که در سایه این وحدت ایجاد می شود ظرفیت های مختلفی که در اقصی نقاط جهان اسلام است را برای ایجاد یک تمدن نوین اسلامی زنده کنیم و این ها را متجلی کنیم.

وی ادامه داد: الگوی زندگی وحدت آمیز به عنوان یک خدمت بسیار بزرگ از این استان برای کل جهان اسلام می تواند ارائه شود و این امنیت و آرامشی که در سایه این وحدت شکل گرفته، خود بستری است برای احیای ظرفیت های بسیاری که از جمله آنها، ظرفیت های فرهنگی است.

سخنگوی کاروان تجلیل از پرچمداران و پیشگامان وحدت تصریح کرد: نوع زندگی ای که مردم براساس آن، اصالت ها و نکات اصیل و سنت هایی که همواره در بین آنها بوده و یایبندی که مردم به آنها دارند، نکته بسیار مهمی است در تقابل با فرهنگی که فرهنگ بیگانه و متجاوز است و قصد دارد پایه ها و بنیان های زندگی مومنانه را تخریب کند.

وی ادامه داد: این فرهنگ غنی تعلق به اصالت ها و سنت های اسلامی و ایرانی که در این استان با چشم مشهود است و قابل انتقال به اقصی نقاط ایران و جهان اسلام است؛ این ظرفیت بسیار اصیلی است که باید حتما بازنمایی دقیق و درستی از آن توسط رسانه و این مجموعه کاروانی که امروز در خدمت شما هستیم انجام شود.

صاحبقرانی اظهار کرد: یکی از برنامه هایی که برای خودمان در این کاروان در نظر گرفتیم این است که اول خودمان با این ظرفیت های اصیل آشنا بشویم و بعد بتوانیم آنها را به مردم منطقه خودمان هم منتقل کنیم.

وی افزود: در این سفر ما با بخشی از ظرفیت های اقتصادی این منطقه از طریق توضیحات مسئولان و برخی از بزرگان شهر و استان آشنا شدیم. از همه ظرفیت ها مهم تر، ظرفیت جمعیت جوانی است که در این استان با استفاده ار نیروی جوانی، خلاقیت، ابتکار، شجاعت و نوآوری هایی که می توانند این ها را احیا کنند، داشته باشند و این ها را بکار ببندند برای این استان، پیشرفت خوبی را رقم بزنند که البته این ها، ظرفیت هایی است که کمتر به آن توجه می شود.


سخنگوی کاروان تجلیل از پیشگامان وحدت گفت: همان طور که رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم یکی از ظرفیت های بسیار مهم کشور عزیزمان را ظرفیت جوانان نام می برند؛ طبیعتا در همه استان ها این ظرفیت جوانان گاهی مورد غفلت واقع می شود.

وی تاکید کرد: اگر بخواهد یک پیشرفتی در این منطقه و استان رقم بخورد باید جوانان غیور، شجاع، خلاق، مبتکر و نوآور این خطه دست به دست هم بدهند، مسئله های خود را شناسایی کنند، مسئله هایی که در راستای تمدن سازی و پیشرفت این سامان ضرورت دارد شناسایی شود و این ها مسئله ها را تحلیل و بررسی کرده و راهکارهای درست و دقیقی را برای آنها پیدا کنند تا بتوانند آنها را یک به یک حل کنند.

وی با بیان اینکه این استان طبق فرمایش رهبر انقلاب، پایتخت وحدت اسلامی است تصریح کرد: این استان تاکنون پیشرفت های خوبی داشته و امیدواریم کمبودها و نقصان هایی که وجود دارد به همت خود مردم سامان بیابد اما به طور کلی زمانی پیشرفت در این منطقه تحقق پیدا نی کند که جوانان پای کار آمده و عزم ها و اراده های آنها برای آباد کردن و پیشرفت این خطه بسیج شود؛ البته این امر، لوازمی دارد که مهمترین لازمه آن، مسئله وحدت اسلامی است که خوشبختانه تا حد مطلوبی در این استان وجود دارد.

صاحبقرانی بیان کرد: در این جا ظرفیت روحانیون شیعه و مولوی های اهل سنت معتدل و انقلابی را داریم که در دوران انقلاب نقش آفرینی کردند و در دوران نهضت و بعد از آن ادامه پیدا کرده و روابط بسیار خوبی که بین آنها ساری و جاری است باید تقویت و بیشتر شود و این فرهنگ باید به اقصی نقاط ایران اسلامی سرایت پیدا کند.

وی افزود: به هر حال پای کار انقلاب بودن اگر چه ممکن است نقص ها و ایراداتی باشد چون نهضت ما از سال ۵۷ آغاز شده و تا رسیدن به مطلوب ادامه دارد، همانطور که امام راحل فرمودند و رهبر انقلاب هم بارها تاکید کردند مبنی بر این که به هر حال یک حرکتی آغاز شده و برای رساندن به آن مطلوب ما باید گام های بزرگی برداریم.


 سخنگوی کاروان تجلیل از پیشگامان وحدت گفت: خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی همانطور که در بیانیه گام دوم آمده است از تک تک انسان ها خواسته شده و همه ما باید دست به دست هم بدهیم تا بتوانیم این را به وجود بیاوریم.

وی ادامه داد: همدلی، همراهی و همزیستی مردم در این استان زبانزد است؛ اما گاهی روایت های غلطی از این استان می شود و نمای بدی از آن توسط برخی از بدخواهان و کسانی که غالبا در خارج از مرزها هستند جلوه داده می شود و می خواهند کلا فضای انقلاب اسلامی را سیاه نمایی کنند.

صاحبقرانی افزود: این روایت های نادرست باید با روایت درستی که از این استان پهناور، غیور و سلحشور ارائه می شود تا حدی به حاشیه رانده شده و ظرفیت های واقعی استان بهتر جلوه کرده و دیده شود که بخش عمده این امر بر دوش اصحاب رسانه است و البته ما هم به عنوان کسانی که از خارج از این استان آمده ایم وظیفه داریم مشاهدات خود را که مغایر با آن روایت های غلط است را برای دیگران بازگو کرده و زیبایی های این خطه را نشر دهیم.

کد خبر 1151574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha