هیچ عبادتی به اندازه نماز تبلیغ نشده است

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم گفت: انجام فریضه نماز بر سلامت جسمی، روان شناختی، معنوی، اجتماعی و محیطی تاثیر بسیار مثبتی دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز، حجت الاسلام و المسلمین «سیدمحمد علی آل هاشم» در اجلاس سراسری نماز در تبریز با بیان این که هیچ عبادتی به اندازه نماز تبلیغ نشده است، گفت: انجام فریضه نماز بر سلامت جسمی، روان شناختی، معنوی، اجتماعی و محیطی تاثیر بسیار مثبتی دارد؛ بنابراین می توان گفت انجام فریضه نماز بر بهبود سبک زندگی ایرانی اسلامی و به ویژه برای دانش آموزان بسیار موثر است و نماز آگاهانه در صورت انجام صحیح برای سلامتی جسم، شادابی روح، اصلاح فردی و اجتماعی بسیار موثر است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی افزود: اگر اصلاحات فردی و بنای فرهنگی ما بر پایه نماز استوار باشد، زمینه پیشرفت معنوی، اجتماعی و مادی انسان را در تمام عرصه های فرهنگی، اقتصادی فراهم می آورد و نیز موجب پیشرفت های مادی و معنوی انسان ها می شود.

امام جمعه تبریز خاطرنشان کرد: نماز به عنوان برترین و بارزترین نشانه مسلمانی در ایجاد اصول و فرهنگ قرآنی است و در این راستا باید دستورات الهی را با اشتیاق، آگاهی و اختیار پیش برد تا موثر واقع شود؛ باید با ترویج فرهنگ نماز وعلاقه مند ساختن کودکان و نوجوانان به این موضوع فی الواقع امر قرار گرفتن در مسیر زندگی اسلامی را به جا می آوریم.

وی ادامه داد: امروزه ما هیچ موضوعی را اعم از حج، جهاد، امر به معروف و نهی از منکر را به اندازه نماز تبلیغ نمی کنیم چرا که روزانه ما با هر اذان و اقامه نماز ۷۰ بار برای این موضوع تبلیغ می کنیم، ۲۰ بار حی علی الصلاه، ۲۰ بار حی علی الفلاح، ۲۰ بار حی علی خیر العمل و ۱۰ بار قد قامه الصلاه را تکرار می کنیم که هر یک از این کلمات از نشانه های فاخر عبودیت هستند.

همچنین استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه برای ترویج نماز باید به خود نماز متوسل شد، افزود: تمام کسانی که در این حوزه مسئولیت دارند، از فردفرد جامعه گرفته تا مسئولان فرهنگی، در گام اول باید خود به روح نماز عامل باشند.

عابدین خرّم اظهار داشت: جوانان میهن اسلامی باید در ایفای ماموریت‌های مهم خود در گام دوم انقلاب به نیروی لایزال الهی یعنی نماز متکی باشند و لازم است که فصل نوینی از معرفی فرهنگ نماز در جامعه گشوده شود.

وی با بیان اینکه نماز عامل نجات و تشخص به انسان‌ها بویژه جوانان است، افزود: ما در استان تلاش می‌کنیم که این شعار بزرگ و اساسی را تعیّن ببخشیم. طرح شهید بهنام محمدی به‌عنوان یکی از موفق‌ترین طرح‌هایی بود که جامعه فرهنگی و دانش‌آموز را پیوند بخشید و در این استان محقق شد.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین به راهبردهای تقویت فرهنگ نماز در میان دانش‌آموزان در دو سطح مدرسه‌ای و مدیریتی اشاره کرد و گفت: غنی‌سازی محتوای ابتکاری آموزشی و تربیتی و مشارکت دادن دانش‌آموزان خلاق در سطح مدارس باید مورد توجه مسئولان این حوزه قرار گیرد. 

وی افزود: در سطح مدیریتی نیز باید از ظرفیت هنرمندان برای خلق آثار تبلیغاتی و همچنین منابع مالی و مشارکت داوطلبانه برای ساخت و تجهیز نمازخانه‌های مدارس استفاده شود.

 

کد خبر 1151703

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha