به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «سیدجواد رفائی» امروز در نشست مشترک با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی و اعضای شورای سیاستگذاری پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی در تبریز، اظهار داشت: جشنواره تئاتر رضوی باید به یک جریان هنری، علمی و تخصصی تبدیل شود.
مشاور امور فرهنگی، هنری و استانهای بنیاد بینالمللی امام رضا (ع) افزود: جشنواره رضوی در رشتههای مختلف فرهنگی و هنری طی سالهای متمادی با گستره ملی و بینالمللی برگزار شده و با توجه به صبغه تبریز در حوزه هنر نمایش برگزاری جشنواره تئاتر رضوی به استان آذربایجانشرقی محول شده است.
وی افزود: فرهنگ و تاریخ و تمدن غنی و توانمندی هنرمندان و پتانسیل هنری این استان فرصت مغتنمی برای برگزاری این جشنواره در تبریز است، برگزاری این جشنواره در تبریز که یکی از مراکز توانمند هنر نمایش در کشور است میتواند جشنواره را به یک جریان فرهنگی و هنری تاثیرگذار در کشور تبدیل نماید.
رفائی بر برگزاری دوسالانه این جشنواره اشاره کرد و گفت: با این روند فرصتی برای فعالان حوزه نمایش ایجاد میشود تا آثاری با محتوا و کیفیت غنی و قوی برای جشنواره خلق کنند.
وی مردمی بودن هنر نمایش را بسیار مهم برشمرد و گفت: هنر تئاتر زمانی میتواند تاثیرگذاری مطلوبی داشته باشد که مردمی باشد و برای ترویج فرهنگ رضوی هنر تئاتر ایزاری ارزشمند محسوب میشود.
همچنین رامین راستی، دبیر اجرایی جشنواره تئاتر رضوی گفت: در پانزدهمین دوره جشنواره تئاتر رضوی که به میزبانی تبریز برگزار میشود، ۴۰ گروه نمایشی از استانهای گیلان، مرکزی، کرمانشاه، خوزستان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، تهران، اردبیل، البرز، لرستان، فارس، خراسان رضوی و اصفهان ثبت نام نمودند که از این تعداد 32 گروه نمایشی آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند.
وی افزود: از این تعداد 8 گروه به دلیل شرایط کرونایی و عدم آمادگی برخی بازیگرانشان که نتوانستند در تمرینها شرکت کنند از جریان بازبینی انصراف دادند و در نهایت آثار 24گروه مورد ارزیابی هیات انتخاب قرار گرفت.
گفتنی است، پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی دهه سوم اردیبهشت ماه 1401 در تبریز برگزار خواهد شد.
نظر شما