به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «سعید کهن سال» امروز(۹اسفند) در جمع خبرنگاران درخصوص مهمترین دستاوردهای سفر «سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی» معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به این استان اظهار کرد: به دلیل شرائط سنی، جسمی و حفظ سلامت و کرامت انسانی والدین عزیز شهدا و حتی بعضی از همسران شهدا و مراقبت از این عزیزان، ساخت و راه اندازی مرکز نگهداری ( شبانه روزی) که در استان ضروری بوده، در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مصوب و به تأئید ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران رسید.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران افزود: این مرکز نگهداری مختص به مادران و همسران معزز شهدایی خواهد بود که به دلیل بیماری آلزایمر، درمانی و ... فاقد خانواده ( فرزند ) می باشند.
کهن سال اظهار کرد: از آنجایی که در راستای بند ج ماده 86 برنامه ششم توسعه، باید 20 درصد از اعتبارات فرهنگی دستگاه در قالب فعالیت های فرهنگی بویژه در حوزه ایثار و شهادت هرینه گردد این مهم به طور عملی توسط دستگاهها رعایت نمی شود و در این خصوص سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان الحمد ا ... با جدیت و اراده مناسب ورود پیدا کرده و دستگاهها را طی نامه ای ملزم به اجرای این دستورالعمل نموده که جا دارد تا محقق کامل پیگیری لازم به عمل آید.
وی گفت: یکی از مسائل و مشکلات مهمی که ( بحث مطالبه گری ایثارگران) در سفر معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به استان مورد تأکید قرار گرفت قوانین معطل مانده در حوزه ایثارگری بوده که بر اساس آن مقرر شد توسط استاندار محترم و هماهنگی با معاون محترم سیاسی امنیتی و اجتماعی با دستگاههای مرتبط از طریق پیگیری توسط بنیاد مازندران جهت رفع این مشکل در بحث اشتغال، تبدیل وضعیت، مسکن و ... صورت گیرد.
کهن سال تصریح کرد: در برنامه های عملیاتی بحث ظرفیت یابی و ظرفیت سازی اولویت اصلی ما به شمار می رود و تلاش خواهیم کرد این رویکرد را به صورت فراگیر در بدنه سازمان ساری و جاری کنیم.
وی گفت: ساماندهی مرکز توانبخشی جانبازان نخاعی از دیگر مواردی بوده که به دلیل اهمیت موضوع و حفظ جایگاه این قشر معزز در این سفر مورد توجه قرار گرفته است و با پیگیریهای صورت پذیرفته، با کمک استاندار محترم و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و بنیاد شهید و امور ایثارگران قول کمک داده شد.
کهن سال بعنوان دبیر شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در مازندران با اشاره به کار گروههای این شورا اذعان داشت: شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در قالب شش کار گروه تألیف و تدوین،رسانه، مالی و پشتیبانی، آموزشی، فرهنگی، هنری و فضای مجازی در زمینه اشاعه و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت در استان فعالیت می کنند.
وی افزود: علاوه بر آن کارگروههای دیگری در بخش گلزارها، مسکن ، اشتغال و شورای هماهنگی ایثارگران دستگاهها و مشاورین استانداری و فرمانداری و تشکیل کمیته ایثارگران در استان که در مرحله اجرایی است و با استمرار جلسات و برنامه های پیش بینی شده و در قالب برنامه های عملیاتی این فرآیند را منسجم تر و پر رنگ تر خواهیم کرد.
مدیر کل بنیادشهید و امور ایثارگران مازندران گفت: آنچه مهم است الگوسازی از چهره ایثارگری می باشد و در این راستا امنیت بخشی و انسجام اجتماعی بعنوان یک عامل مهم وحدت در بین ایثارگران جهت نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در استان محسوب می گردد.
وی اظهار کرد: عزت، احترام و کرامت ما زمانی ارزشمند است که با پیوند عمیق قلبی ما با شهیدان عزیز همراه باشد.
کهن سال تصریح کرد: باید سیره و روش شهدا را سرلوحه کار دهیم تا عمل ما به رستگاری ختم گردد.
وی یادآورشد: طرح سپاس با رویکرد جدید جهت دیدار با ایثارگران با مشارکت همه دستگاهها،ساماندهی گلزار شهدا در قالب اعتبارات تملک دارایی و برنامه تحت عنوان جهاد تبیین ویژه فرهنگ ایثار و شهادت،همکاری بیمارستانها و مراکز خدمات درمانی با ایثارگران، برگزاری جلسات فصلی شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، امضای تفاهم نامه به منظور جمع آوری و مستندات سازی خاطرات والدین شهدا و جانبازان 70 درصد و تهیه سریال،فیلم سینمایی و ثبت خاطرات والدین ذیربط، نصب پرچم نظام مقدس جمهوری اسلامی بعنوان نماد ایثارگری بر سر درب منازل شهدا،پیگیری تفاهم نامه اشتغال 3 هزار نفر و مسکن هزار نفر از ایثارگران، پیگیری معیشت ایثارگران معسر، پیگیری بازسازی موسسه فرهنگی رفاهی ایثار، تولید فیلم و سریال فاخر و اجرای بند ج ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر استخدام فرزندان معزز شهدا و جانبازان 70 درصد از مهمترین مصوباتی بوده که در سفر معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به استان مازندران اتفاق افتاده است.
به گزارش شبستان، استان مازندران 10 هزار و 400 شهید گرانقدر تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است.
نظر شما