«سیدمحسن موسوی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهارداشت: محله های نیروگاه و کوی امام هادی در مناطق کم برخوردار مرکز این استان به عنوان محله سبز مرکز استان مصوب شد.
عضو شورای اسلامی شهر بجنورد افزود: در محله سبز مواردی از قبیل مدیریت زباله پسماند، استفاده از آب خاکستری و نیز مسائل مربوط به انرژی برای رسیدن به محیط زیست پایدار مورد توجه قرار دارد.
وی گفت: محله سبز محلهای است با مدل توسعه پایدار شهری و کمترین اثرات زیانبار محیطزیستی از طریق جلب مشارکت و همکاری جمعی به نحوی که تأمین کننده نیازهای ساکنین باشد.
عضو شورای اسلامی شهر بجنورد افزود: تلاش داریم تا در این محله ها کیفیت شاخصهای محیط زیستی و سلامت ساکنان ارتقا یابد و شاهد ارتقای عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه منابع و سرمایه ها باشیم.
وی تصریح کرد: ایجاد فرصتهای شغلی محلی می تواند با رونق اقتصادی و درآمدزایی همراه باشد و علاوه بر آن شاهد کاهش آلودگیهای سطح محله، کاهش تولید پسماند و مدیریت مصرف آب خواهیم بود.
موسوی افزود: یکی دیگر از مصوبه های شورای شهر در زمینه توسعه پایدار شهری، ایجاد مرکز اکولوژی انسانی در شهر بجنورد است، این مرکز با همکاری شورای اسلامی شهر بجنورد، دانشگاه بجنورد و استانداری خراسان شمالی فعالیت خواهد داشت و دو محله سبز هم ذیل این مرکز و با همکاری سمن های محلی فعالیت می کند.
عضو شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: تلاش داریم تا در سال های آتی شمار محله های سبز در مرکز استان افزایش یافته و محله ها به سمت شهر سبز، کاهش آلودگی های شهر، افزایش زیست پذیری شهری، کاهش تولید زباله و کمپوست محله ای سوق داده شود.
نظر شما