به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، جلیل شهریاری در مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره یک، به برنامه ها و سیاست های سازمان فنی و حرفه ای کشور و پیش بینی های آموزشی در استان اشاره و بیان داشت: بالاخره ما باید قبل از سال اقداماتی را انجام دهیم که منجر به یکسری برنامه های آماده برای سال آینده شود.
مدیرکل فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان یادآور شد: باید یکسری برنامه ها و تمرین ها را قبل از سال انجام دهیم تا نقاط ضعف و قوت آن مشخص شود و در سال آینده بدون دغدغه و برنامه ریزی شده انجام دهیم.
شهریاری از اقدامات صورت گرفته در مجموعه فنی و حرفه ای خاصه آموزش های محیط کار واقعی تقدیر و تشکر کرد و گفت: این باعث شد خیلی ها در مراکز با یک کار جهادی و در راستای تسهیل گری به سراغ محیط های کار واقعی بروند.
وی افزود: در مرکز یک شاهد بودیم که کارهایی در ارتباط با آموزش های تعمیرات و آشپزی را پیش بینی کردند و واحدهای صنفی و صنعتی را در دست گرفتند تا بتوانند یکسری افراد را برای آموزش ها ساماندهی کنند.
وی ادامه داد: خوب است ظرفیت ها اعلام می شود تا اگر ظرفیت در شهرستان ها وجود ندارد اینجا پیش بینی های لازم انجام شده برای آموزش تعمیر ماشین های سنگین.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان به برگزاری نشست های متعدد با استاندار و معاون اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: برنامه داریم که سه تا هایپ لجستیکی (در چابهار، زاهدان و زابل) یعنی مسیر ترانزیت؛ ما در مسیر ترانزیت باید برنامه ریزی کنیم برای آینده که یکسری افراد را برای تعمیر ماشین های سنگین تربیت کنیم و نباید به امکانات موجود در استان اکتفا کنیم بلکه از امکانات خارج استان هم استفاده می کنیم.
وی گفت: اگر بتوانیم ۱۰۰ نفر را ظرف یکسال تربیت کنیم و در جامعه تزریق کنیم تحول خوبی ایجاد خواهد شد زیرا این ۱۰۰ نفر نیستند بلکه تجاربی را که از دیگر استانها کسب کردند به استان ما منتقل می کنند و در استان ما از خیلی جهات می تواند در کارهای تخصصی در حوزه ماشین آلات سنگین انجام دهند.
شهریاری یادآور شد: مرکز شماره یک فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان یکی از مراکزی است که نقش خیلی مهمی را می تواند در آموزرش های فنی داشته باشد، آموزش های که مجرب به اتفاق بزرگ در بازار کار شود.
وی با اشاره به اینکه مرکز شماره یک آموزش فنی و حرفه ای زاهدان سبقه طولانی با بازار کار و ارتباطات صنفی دارد، افزود: آموزشهای ما باید به سمتی برود که مهارت آموزان در محیط های صنفی آموزش ببینند.
مدیرکل فنی و حرفه ای سیستان وبلوچستان به پیشنهادات و طرح های محیط های کار واقعی اشاره کرد و گفت: مرکز شماره یک زاهدان می تواند نقش مهمی در طرح های محیط کار ایفا کند زیرا که این مرکز پیشانی مراکز استان ما است.
شهریاری بر استفاده از فضای مجازی تاکیدکرد و گفت: گروه های واتساپی برای جذب مهارت آموزان راه اندازی کنیم؛ با فضای مجازی می توانیم خیلی کارگاه ها را احیا کنیم؛ هر یک از دوستان نظر و ایده ای برای گسترش دامنه فعالیت سازمان فنی و حرفه ای دارد، ارائه کنند.
وی با بیان اینکه نیازمند کار جهادی در مجموعه فنی و حرفه ای هستیم، افزود: با روش حضور در مساجد، افرادی را از محلات کشف و به مراکز آموزشی معرفی می کنیم
مدیرکل فنی و حرفه ای سیستان وبلوچستان به محدودیت امکانات و وسایل آموزشی مراکز فنی و حرفه ای اشاره کرد و گفت: بیکاری به مشابه یک زلزله است و باید به داد جوانان برسیم.
نظر شما