به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستان های تهران،حجت الاسلام محمود نورپور امام جمعه شهرستان بهارستان، در خطبههای نماز جمعه سالروز تأسیس بنیاد شهید و روز بزرگداشت شهدا را گرامی داشت و یادآور شد: شهدا به ما و بزرگداشتهای ما نیازی ندارند بلکه ما به شهدا و آرمانهای شهدا نیاز داریم، آنها را فراموش نکنیم تا دچار خود فراموشی و خسران نشویم، بزرگداشت شهدا به معنی بزرگداشت و ترویج ایثار، جهاد و شهادت و بزرگداشت حیات طیبه است.
امام جمعه گلستان به دیدار اخیر نمایندگان مجلس خبرگان با مقام معظم رهبری اشاره و بر اهمیت «جهاد تبیین» تأکید کرده و گفت: راه مقابله با جنگ نرم پیچیده دشمن، جهاد تبیین است. جهادی که امیر بیان (ع) آن را در نامه ۴۷ نهج البلاغه به فرزندانش حسنین (ع) وصیت کرده است.
وی ادامه داد: لازمه جهاد تبیین بیان درست مفاهیم عالی اسلامی، به روزرسانی ابرازهای مقابله با جنگ نرم، بیان سبک زندگی اسلامی، ترویج قرآن و معارف اهل بیت (ع) و بیان وظایف حاکمیت در نظام اسلامی است.
حجت الاسلام نورپور با تسلیت سالگرد ارتحال یادگار امام راحل (ره) بیان داشت: بی شک وی در کنار امام (ره) در پیروزی انقلاب و کمک به امام راحل نقش مهمی داشت و از عزیزترین اشخاص پیش امام و بعد از ارتحال امام هم حامی ولایت بود.
وی ضمن گرامیداشت ۲۵ اسفند سالروز بمباران شیمیایی شهر حلبچه و تسلیت کشتار مردم بی گناه توسط صدامیان، گفت: صدام شهرهای حلبچه و سردشت را بمباران شیمیایی کرد. در جبههها بارها و بارها از سلاح مرگبار شیمیایی استفاده کرد آن هم با تأیید، کمک و چراغ سبز همین غربیها و اروپاییهای به اصطلاح متمدن. اروپاییها که امروز برای اوکراین سینه چاک میکنند و دنیا شاهد مواجهه دوگانه و نژادپرستانه غربیها است، در بحث فلسطین، افغانستان، عراق، سوریه و کشتار مردم بیگناه سکوت میکنند و لال میشوند. ولی در موضوع اوکراین همه به میدان آمده اند.
حجت الاسلام نورپور اظهار داشت: امروز آمریکا، اروپا و سازمان ملل فریادشان بلند شده با اینکه باعث و بانی وضعیت پیش آمده در اوکراین هم خودشان هستند، ولی هشت سال است که مردم یمن توسط آل سعود و متحدانش کشته میشوند و اینها حتی یک بار آل سعود را محکوم هم نکرده اند بلکه همراهی هم کرده اند، از نظر سلاح و رسانه آل سعود را کمک میکنند. آری امروز این تناقضات و روح فاشیسم و نژادپرستی غربی به وضوح خودنمایی و باعث رسوایی جبهه غرب شده است.
نظر شما