«ارسلان اسماعیلی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت با اشاره به معرفی برگزیدگان سومین رویداد ملی فهما و جایگاه کانون پویندگان علم رودبار در این رقابت ملی اظهارکرد: سومین رویداد ملی فهما که رقابتی سالم بین ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور است با شعار «به توان مردم» برگزار شد که شاهد استقبال و مشارکت اعضای کانونها در این دوره از رقابت بودیم.
مدیر کانون پویندگان علم رودبار با بیان اینکه این کانون توانست در فهمای ۱۴۰۰ بهعنوان رابط برتر کشوری معرفی شود افزود: شبکه رابطین فهما در سال ۱۴۰۰ با فعالیت هزار و ۲۴۰ کانون به فعالیت خود ادامه داد که ۵۹ کانون بر اساس میانگین امتیاز شبکه، تعداد کانونهای مستقر در مناطق محروم، مرزی و روستایی، امتیاز شخصی کانون رابط و همچنین بر اساس ارزیابی ستاد فهما استان بهعنوان منتخب اعلام شدند.
وی در ادامه فعالیتهای کانون پویندگان علم را مورد اشاره قرار داد و اذعان کرد: فعالیتهای کانون در ۱۲ رواق در قالب رویداد ملی فهما و در مناسبت های ملی و مذهبی برگزار شد.
اسماعیلی با بیان اینکه هر روز نمازهای یومیه در مسجد به همت اعضای کانون به صورت جماعت برگزار میشود تصریح کرد: این کانون از سال 84 تاسیس شد که هم اکنون با 455 عضو به فعالیت خود ادامه میدهد.
وی از تاسیس صندوق همیاران شیرکوه به همت کانون پویندگان علم خبرداد و اذعان کرد: با کمک خیرین شیرکوه، حلیمهجان و شهربیجار در این صندوق اقدام به احداث منزل مسکونی برای محرومان میکنیم که سال پیش دو باب منزل محرومان احداث و تحویل شد و امسال نیز دو منزل در دست احداث است.
مدیر کانون پویندگان علم رودبار فعالیتهای جهادی این کانون در قالب طرح مواسات و محروميت زدايی در ایام شیوع کرونا را مورد اشاره قرار داد و اذعان کرد: اعضای کانون با جمعآوری مشارکتهای مردمی و با توزیع بستههای معیشتی، گوشت قربانی، نوشت افزار بین دانش آموزان بیبضاعت به کمک محرومان و نیازمندان شتافتند.
وی با اشاره به اهدای تبلت به بچههای بیسرپرست و نیازمند از دریافت تسهیلات برای اشتغال و کارآفرینی جوانان با معرفی کانون خبرداد و تصریح کرد: تلاش داریم تا با رایزنی جهت دریافت وام اشتغالزایی برای جوانان از مهاجرت این قشر به شهرها جلوگیری کرده و به پویایی و رونق اقتصادی محل کمک کنیم.
اسماعیلی با بیان اینکه فعالیتهای مسجد محور باید به همت جوانان و با جذب آنان به این مکان مقدس برگزار شود اظهارکرد: با اجرای برنامههای اردویی سیاحتی- زیارتی، برپایی مسابقات، اهدا جوائز و با ارتباط نزدیک با مدرسه گامهایی را برای جذب جوانان و نوجوانان و مشارکت آنها در فعالیتها برداشتهایم.
وی تشکیل گروه سرود، برپایی سفرههای قرآنی، جشنوارههای غذاهای سنتی، سه شنبههای تکریم، آموزش قرآن و احکام به کودکان و نوجوانان، برپایی کلاسهای مختلف صحیح خوانی اذکار نماز برای اعضای کانون در دورهها و مقاطع مختلف سنی و پیگیری امور مربوط به کانونهای مساجد شهرستان رودبار را از عواملی دانست که موجب کسب عنوان رابط برتر کشوری برای این کانون شد.
نظر شما