افق تمدن اسلامی در گام دوم انقلاب استوار بر پایه مهدویت است

حجت الاسلام جعفرزاده توجه به بحث مهدویت در مسائل اجتماعی را ضروری دانست و گفت: افق تمدن اسلامی در گام دوم انقلاب استوار بر پایه مهدویت است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی اردبیل، حجت‌الاسلام «قاسم جعفرزاده» در ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی با موضوع مهدویت که در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی اردبیل برگزار شد، با تبریک اعیاد شعبانیه و ماه جشن و سرور اهل بیت (ع) بر ضرورت توجه به توسعه شادی حلال در جامعه تاکید کرد و گفت: همانگونه در عزاداری ائمه (ع) همگان محزون هستیم باید در اعیاد و ولادت هم سطح شهر رنگ و بوی نشاط و شادمانی بگیرد.

 

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل دعوت مردم به سمت عبودیت و معنویت را روح مراسم دینی و فرهنگی در مکتب شیعه عنوان کرد و گفت: مهم ترین اساس و بنیان برنامه های فرهنگی، ماه مبارک شعبان است چرا که مردم در جامعه کنونی نیاز به شادی و امیدآفرینی داشته و نشاط توام با معنویت می تواند اخلاق و رفتار اسلامی را در جامعه تقویت کند.

 

وی با ابراز تاسف از عدم گسترش مناسب نشاط جمعی در اعیاد و مناسبت های ملی و مذهبی، یادآور شد: حاکمیت اسلامی و متولیان فرهنگی جامعه نتواسته اند به نحو شایسته شادی و شعف حلال را در سطح شهر گسترش داده و دل مومنان را شاد کنند که این امر اگر تحقق یابد هم مورد رضایت الهی است و هم روحیه فردی، خانوادگی و اجتماعی افراد را قوت می بخشد.

 

حجت‌الاسلام جعفرزاده شعبان را ماه عزت اهل بیت (ع) عنوان کرد و افزود: در ماه شعبان اعیاد پربرکتی وجود دارد که نیمه شعبان به‌عنوان عید بزرگ مسلمانان از اهمیت بالایی برخوردار است و باید بیش از پیش در تبیین و اشاعه فرهنگ انتظار و مهدویت تلاش کرد.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه در بحث مهدویت فعالیت عمیق و پایدار صورت نگرفته است، اظهار کرد: در خصوص مباحث مهدوی فعالیت ها و مباحث کلامی به قدر کافی انجام شده و در خصوص مسائل اثبات اصل امامت و جایگاه آن و نیز عصمت و قداست ائمه سخنرانی ها و فعالیت های مباحثه ای انجام شده اما این تنها کافی نبوده نیاز به ورود به مباحث اجتماعی امامت و مسائل بنیادین سیاسی است که باید به طور جدی وارد این موارد شد و به طور ملموس مباحث مهدوی را در جامعه کاربردی کرد.

 

وی تبیین ارتباط بین مهدویت، ولایت فقیه و بیانیه دوم انقلاب را مهم ترین اصل در فرهنگ اسلامی عنوان کرد و ادامه داد: در جامعه کنونی آنگونه که باید نقش مهدویت در گام دوم انقلاب تبیین نشده که لازم است به صورت تخصصی وارد این بحث شد که این همان جهاد تبیین است.

 

حجت‌الاسلام جعفرزاده تاکید کرد: اگر میخواهیم جهاد تبیین را عملی کنیم، تنها به تبیین دستاوردهای انقلاب نباید اکتفا کرد بلکه تبیین بنیادهای اصلی انقلاب که یکی از آنها اساسا مهدویت است، باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

 

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان افق تمدن اسلامی در گام دوم انقلاب را استوار بر پایه مهدویت دانست و افزود: بحث تحولات افق آخرالزمانی و تبیین مباحث با نگاه اجتهادی در مورد مهدویت و پایش این مباحث در ذهن مردم و روشنگری درست تحولات آخرالزمان از ضروریات فرهنگی و دینی جامعه کنونی است که با ایجاد موج و خیز عظیم فرهنگی در قالب های مختلف در سطح جامعه قابل اجرا است.

 

در این جلسه که با حضور نمایندگانی از اوقاف و امور خیریه، کانون های فرهنگی، هنری مساجد، شورای هیئت های مذهبی، سپاه، گروه جهادی طلاب، بنیاد مهدی موعود(عج)، قرارگاه فرهنگی فاطمه الزهرا (س)، نیروی انتظامی، انجمن های اسلامی دانش آموزی، استانداری، دانشگاه علوم پزشکی، آموزش و پرورش و تبلیغات اسلامی استان اردبیل برگزار شد، مقرر شد: برنامه ها اعیاد شعبانیه در قالب ستاد مردمی ستاد مردمی برنامه های دهه ولایت و امامت بدون آرم ادارات و نهادها، با راهبری و نظارت ادارات اجرا شود.

 

برنامه ریزی برای تجمع عمومی در نیمه شعبان در محل پیاده راه عالی قاپو و پیاده روی تا محل مصلی نماز جمعه و حضور گسترده در نماز عبادی سیاسی جمعه، پرپایی کاروان خودرویی در روز میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار با حضور نیروهای سپاه و اقشار مختلف مردم و نیز در عید بزرگ نیمه شعبان، اجرای پویش های فرهنگی کتابخوانی «آشتی با امام زمان (عج)»، «سلام بر مهدی (عج)» و «خدمت مهدوی» (در قالب کمک به افراد بی بضاعت)، اجرای برنامه های فرهنگی و نشست های بصیرتی با همکاری صدا و سیما و توزیع پوستر و اقلام تزئینی در بین کسبه و بازاریان و نصب بر سر درب مغازه ها از دیگر مصوبات این جلسه بود.

کد خبر 1157604

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha