نادر درویشی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در کرمانشاه گفت: کانون ها در سال ۱۳۷۱ به دنبال طرح مقابله با شبیخون فرهنگی توسط مقام معظم رهبری با هدف جذب جوانان و نوجوانان به مساجد، تربیت و کادرسازی برای اسلام و انقلاب و نیز مقابله با تهاجم فرهنگی تاسیس شده اند.
مدیرکانون شهدای کربلا کرمانشاه افزود: در حال حاضر مساجد زیادی در مناطق روستایی و شهری فعالیت دارند که راهاندازی و تأسیس کانونهای فرهنگی و هنری میتواند زمینهساز فعال کردن مساجد و جذب جوانان به این پایگاههای مهم فرهنگی باشد.
وی خاطر نشان کرد: باتوجه به خطرات ویروس کرونا و شیوع آن ، بیشتر فعالیت ها به صورت مجازی برگزار میشود که در این بین بازدهی فعالیت ها پایین آمد و بخاطر اینکه برخی افراد گوشی های هوشمند نداشتن ، ضعییف بودن اتصال به اینترنت باعث حضور کم رنگ اعضا کانون شده است.
درویشی تصریح کرد:یرگزاری کلاس های قرآن و احکام در فضای مجازی و حضوری، برگزاری رزمایش کمک های مومنانه ، توزیع گوشت گرم از طرف برنام سمت خدا معادل ۱ کیلو و نیم طی سه مرحله،برگزاری مسابقات فرهنگی ،سرکشی از خانواده شهدا، غبار روبی مزار شهدا ، برگزاری جشن اعیاد شعبانیه ، ضد عفونی کانون،برگزاری سه شنبه های تکریم و برگزرای جشن انقلاب از مهمترین برنامه های کانون است.
مدیر کانون شهدای کربلا کرمانشاه اظهار کرد: کانونهای فرهنگی و هنری در مساجد را حلقه وصلی دانست ک است که بسیاری از ظرفیت ها، پتانسیلها و جوانان را دور هم جمع میکنند.
نظر شما