به گزارش خبرگزاری شبستان، وزیر جهاد کشاورزی در پیام نوروزی خود به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱، بهار طبیعت را به مردم ایران تبریک گفت. در این پیام نوروزی آمده است:آغاز بهار طبیعت و حلول سال ۱۴۰۱ شمسی را صمیمانه محضر مردم شریف ایران، به ویژه فعالان پر تلاش و زحمتکش بخش کشاورزی و همکاران خدوم شاغل و بازنشستهام در اقصی نقاط کشور صمیمانه تبریک عرض مینمایم. انشاءالله سال بسیار خوب و پر خیر و برکتی برای همه ملت ایران و برای همکاران خوبم در وزارت جهاد کشاورزی باشد.
بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۰ که به فرمایش مقام معظم رهبری به نام سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها مزین بود فراز و نشیب های زیادی را تجربه کرد و به مدد خداوند سبحان، تلاش خستگیناپذیر کشاورزان، دامداران و سایر فعالان عرصه تولید محصولات کشاورزی و مشارکت و شکیبایی هموطنان، بالاخره سپری شد.
در شش ماهه دوم سال و با آغاز به کار دولت سیزدهم، با تاکید ریاست محترم جمهوری نسبت به توجه خاص به سفره مردم و پایداری و تعادل معیشت برای اقشار مختلف مردم، در اولین گام بزرگ؛ اتفاق مهمی رخ داد که سالها به عنوان یک مطالبه وجود داشت و بعد از ۶۰ سال زنجیره تامین، تحت یک فرماندهی واحد به وزارت جهاد کشاورزی سپرده شد و این مهم در آرامش بازار و استمرار ثبات قیمت نقش داشت.
کار بزرگ دیگر در این مدت؛ افزایش ۵۳ درصدی توزیع نهادههای دامی بود که نسبت به سال گذشته و ۶ ماهه اول امسال رخ داد و به لطف حمایتهای دولت مردمی و شخص رئیس محترم جمهوری هر ماه یک میلیارد دلار ارز ترجیحی برای تامین نهاده بدون توقف تامین شد و بدین ترتیب ۵ مسئله اساسی امنیت غذایی، صدور اسناد اراضی، داشتن داده و اطلاعات شفاف و صحیح، سرمایه گذاری و دیپلماسی غذایی در جهت تامین حداکثری امنیت غذایی جامعه به عنوان اقدامات زیربنایی در راستای ارتقای بهرهوری و حفظ منابع آب و خاک در سال ۱۴۰۰ آغاز و به حمدالله به یرغم وجود بحرانها و معضلاتی از قبیل تحریمهای ناجوانمردانه، تداوم خشکسالی و حوادث غیر مترقبه پیگیری شد و ان شاءالله در سال جدید هم با سرعتی مضاعف دنبال می شود و البته یقین داریم که راهی دشوار اما نه چندان طولانی در پیش رو خواهیم داشت.
اذعان مینمایم که دستیابی، جاری سازی و تداوم این موارد مهم و زیربنایی جز با مشارکت آگاهانه و جهادگرانه تمامی تلاش گران عرصه کشاورزی و همراهی مردمان نجیب در جای جای میهن عزیز اسلامی محقق نخواهد شد و امیدوارم با دانش و توان نیروهای فعال و بهرهگیری از کشاورزی روزآمد و دانش بنیان، همچنین بهره برداری هوشمندانه از منابع و ایجاد ظرفیتهای جدید و مقبول و صیانت از منابع پایه بتوانیم با افزایش بهره وری و تولید پایدار به جایگاه اصلی و شایسته بخش کشاورزی کشور به عنوان "هاب منطقه" که شایستگی آن را داریم، دست یابیم.
به امید سربلندی ایران عزیز اسلامیمان در اعتلاء و شکوفایی هر چه بیشتر کشور و نیل به امنیت غذایی پایدار.
نظر شما