به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «renewablesnow»،وزارت انتقال انرژی و انرژی های تجدیدپذیر الجزایر و وزارت امور مذهبی و اوقاف این کشور توافق نامه ای را برای حمایت از نصب سیستم های فتوولتاییک خورشیدی (PV) بر روی پشت بام مساجد، مدارس قرآنی و موسسات در سراسر کشور امضا کردند.
فتوولتاییک فناوری تبدل انرژی نور به الکتریسیته از راه استفاده از نیمرساناهایی است که ویژگی اثر فوتوولتاییک دارند؛ پدیدهای که در زمینههای فوتوشیمی، فیزیک و الکتروشیمی مورد استفاده و بررسی است.
یک سامانه فتوولتاییک با بهکارگیری پانلهای خورشیدی که هرکدامشان را شماری از سلولهای خورشیدی تشکیل میدهد، توان الکتریکی تولید میکند.
یکی از انواع سامانههای تولید برق از انرژی خورشیدی میباشد. در این روش با بهکارگیری سلولهای خورشیدی، تولید مستقیم الکتریسیته از تابش خورشید امکانپذیر میشود. سلولهای خورشیدی از نوع نیمرسانا میباشند که از سیلیسیوم یعنی دومین عنصر فراوان پوسته زمین ساخته میشوند. وقتی نور خورشید به یک سلول فتوولتاییک میتابد، بین دو الکترود منفی و مثبت اختلاف پتانسیل بروز کرده و این امر موجب جاری شدن جریان بین آنها میگردد. میتوان فتوولتاییک را در دسته فناوریهای انرژیهای تجدید پذیر قرار داد.
وزارت انتقال انرژی و انرژی های تجدیدپذیر در وب سایت خود اعلام کرد، همکاری بین وزارتخانه ها همچنین حمایت از استفاده از بخاری های خورشیدی، روشنایی های کم مصرف و دستگاه های با مصرف کم انرژی را در نظر گرفته است.
در بیانیه منتشر شده در این زمینه آمده است: این بخشی از استراتژی دولت برای توسعه انرژی های تجدیدپذیر و به ویژه انرژی خورشیدی است.
بناتو زیان، وزیر انتقال انرژی و انرژی های تجدیدپذیر به نقل از سرویس مطبوعاتی دولتی الجزایر گفت: امضای این توافق در زمانی انجام می شود که تغییرات آب و هوایی به سمت گسترش انرژی های تجدیدپذیر پیش می رود.
این ابتکار بخشی از تلاش های الجزایر برای گسترش استفاده از انرژی خورشیدی است.
در پایان سال 2021، این کشور مناقصه هایی را برای استقرار 1 گیگاوات بر ظرفیت خورشیدی راه اندازی کرد که به گفته زیان بیش از 80 توسعه دهنده داخلی و بین المللی را به خود جلب کرده است.
نظر شما