حجتالاسلام «قاسم مومنی شاد» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، اظهار کرد: مکانهای مقدس و مذهبی، انسان را به خدا نزدیک می کند و حالت «خضوع» و آرامش ایجاد کرده، روح را سرشار از خلوص، دل را پر از امید، جان را لبریز از صفا و عشق می سازد.
معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد زیارت مرقد مطهر معصومین و اولاد معصومین علیهم السلام را گامی در مسیر تزکیه دانست و گفت: این دیدارها، مقدمه «قرب معنوی» است و زمینه را برای همسو شدن با آن انسان های والا و اسوه های کمال فراهم می کند. اما... کدام زیارت؟ آگاهانه؟ یا تقلیدی و شکلی؟ ! ...
حجتالاسلام مومنی شاد افزود: زائر نباید به ظواهر، شکلرها و ساختمانرها بنگرد و نگاه به در، دیوار، نور، رواق، کاشی کاری و آینه کاری، او را از عظمت و معنویت معصومین غافل گرداند.
وی ادامه داد: زیارتگاه ها، محیط های پاکی هستند که صداقت و کمال را به یاد می آورد و بازدارنده از رذایل و افزاینده فضایل است.
معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: هر اندازه میزان خداشناسی، پیغمبر شناسی، امام شناسی و «معرفت ولی معصوم» بیشتر باشد، به همان اندازه، نصیب زائر از برکات این قبور نورانی و مزارهای متبرک بیشتر خواهد بود. زیارت، نوعی حضور در برابر «آینه» است.
حجتالاسلام مومنی شاد گفت: زیارت، خود را به «محک» زدن و خویش را با «الگو» و «مدل» سنجیدن است، چرا که ائمه و اولیاء خدا، ملاک و معیار بوده و ایستادن در برابر آینه های فضیلت نما، «رذیلت» ها را خود به خود می نمایاند و قرار گرفتن در مقابل آینه های کمال، «نقص» ها را نشان می دهد.
وی گفت: زائر، وقتی در برابر یک حجت خدا و امام معصوم و پیشوای شهید قرار می گیرد و در مزار رهبران دین، با «شناخت» و «بصیرت» حضور می یابد و شرط «عارفا بحقه» را فراهم می آورد و می داند که آنان، کمال مجسم و فضیلت متبلور هستند و آنان را به عنوان جلوه ای از نور خدا و چشمه ای از فیض «رب» و تبلوری از اخلاص و ایمان و عبودیت می شناسد، عظمت آنان را دریافته، متوجه نقص ها و ضعفهای خود می شود.
نظر شما