به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، جشنواره شعر و داستان ققنوس که طرح ادبی ابتکاری آموزش و پرورش دهدشت و با همکاری و همراهی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان است، نقش مهمی در شناسایی و معرفی استعدادهای شعری و داستانی در دانش آموزان دارد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کهگیلویه در این آئین، گفت: آموزش حلقه مفقوده در تمام بخش ها بوده و این موضوع در شعر هم صادق است، چرا که آموزش به شکل مستمر و مدون انجام نمی گیرد و این یاری آموزش و پرورش را می طلبد.
سید ایرج کاظمی جو ضمن تقدیر و تشکر از حمایت آموزش و پرورش شهرستان در راستای برگزاری این جشنواره، اظهار کرد:برگزیدگان این جشنواره را رها نکنیم و بعدها توسط اساتید مجرب و توانمند برای تربیت و آینده بهتری را رقم بزنند.
وی با اشاره به اینکه همه برنامه های تخصصی در سطح شهرستان توسط خود انجمن ها برگزار می شود و اداره ارشاد فقط نظارت می کند، ادامه داد: باور داریم کار اگر به متخصصان واگذار شود، خروجی بهتری خواهد داشت.
رضا خردمند هم ضمن تشکر از خانواده آموزش و پرورش، گفت: امیدواریم چشمه جوشان فعلی به رودخانه تبدیل شده و ادامه داشته باشد.
معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: در چارچوب سیاست های وزارت حمایت و نظارت در تمام محورها در دستور کار بوده و در منشور جدید در تمام شاخه های فرهنگی و هنری بحث استعدادیابی است که در روستا کانون های مساجد استعدادهای هنری و فرهنگی را هدایت و معرفی کنند.
وی همچنین قول داد، تمام هزینه های برگزاری کلاس های آموزش استعدادها را پرداخت خواهیم کرد.
محمد حسین جمشیدی هم گفت: ققنوس اندیشه بالابرنده آدمی است که از دل رنج و مشکلات زندگی را بیرون می آورد و کهن الگویی برای زایش شعرف شاعر و نماد راستی و درستی برای آینده روشن جامعه با شناسایی استعدادهای برتر شعر و داستان است.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش دهدشت از همراهی و حمایت مدیر آموزش و پرورش و معاونین اداره، مدیران مدارس، کارشناسان ستادی و همه دانش آموزان تشکر کرد و افزود: اعتقاد دارم اگر می خواهیم جامعه خوبی داشته باشیم، باید زنگ مدارس را به درستی به صدا درآوریم و برگزاری این جشنواره نشان داد آموزش و پرورش راه خود را درست ترسیم کرد.
جمشیدی ضمن تقدیر از رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان، ادامه داد: استان ما در بعد تحصیلات آکادمیک بر اساس ظرفیت جمیعتی بعد از بزد دومین استان کشور و در حوزه فرهنگ و هنر دهدشت شهر برتر استان است و باید دببرخانه جشنواره ققنوس ایجاد و سالها ادامه داشته باشد.
گفتنی است در پایان از بین 400 اثر ارائه شده به دبیرخانه این جشنواره، از صاحبان 20 اثر برتر با انتخاب داوران تجلیل شد.
نظر شما