تقوا از مهمترین عوامل تحکیم خانواده است

آیت الله سعیدی با بیان اینکه زندگی خانوادگی مانند یک ساختمان است که برای تکمیل شدن نیاز به دو مهندس دارد، گفت:اگر ما سنگ بنای خانواده را بر اساس تقوا بچینیم خانواده‌ای سعادتمند خواهیم داشت چرا که تقوا از مهمترین عوامل تحکیم خانواده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، آیت الله «سید محمد سعیدی» در ویژه برنامه تبلیغی-مذهبی حرم رضوی که در رواق امام خمینی(ره) برگزار شد، به تبیین موضوع آثار تقوا در خانواده پرداخت و گفت: اگر ما سنگ بنای خانواده را بر اساس تقوا بچینیم خانواده‌ای سعادتمند خواهیم داشت چرا که تقوا از مهمترین عوامل تحکیم خانواده است.

 

تولیت حرم حضرت معصومه(س) تصریح کرد: در دین مبین اسلام اصلی‌ترین هدف ازدواج و تشکیل خانواده فاصله گرفتن از گناه و رعایت تقوای الهی است؛ اگر کسی با این دیدگاه به ازدواج نگاه کند در پرتو تشکیل خانواده به کمالات انسانی نیز دست خواهد یافت.

 

امام جمعه قم با تاکید بر اینکه مهمترین معیار زوجین قبل از ازدواج باید تقوا باشد، بیان کرد: متاسفانه زوجین در هنگام انتخاب همسر به بسیاری از معیارهای مادی از جمله، شغل، میزان درآمد و محل سکونت توجه می‌کنند ولی به مهمترین معیار که تقوا است توجهی ندارند.

 

وی با اشاره به آیه ۲۱ سوره مبارکه روم «وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِتَسْكُنُوا إِلَيْهَا...» بیان کرد: طبق این آیه شریفه ازدواج و تشکیل خانواده موجب آرامش زن و شوهر می‌شود. بنابراین اگر در زندگی ناآرامی و تنش وجود داشته باشد برای این است که پایه‌های آن خانواده بر اساس تقوا چیده نشده است.

 

آیت الله سعیدی اظهار کرد: اگر زن و شوهر هر دو باتقوا و پرهیزکار باشند، به راحتی خطاهای یکدیگر را می‌پوشانند و در برابر مشکلات و سختی‌های زندگی صبر می‌کنند و می‌دانند با توکل به خدا مشکلات زندگی را حل خواهند کرد.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: اگر زن و مرد در زندگی تقوا، اخلاق نیکو و صبر و بردباری داشته باشند، یک زندگی آرام و بی‌دغدغه‌ خواهند داشت و در چنین خانواده‌ای است که زن و شوهر به آرامشی که در قرآن به آن اشاره شده است می ‌رسند.

 

خطیب حرم رضوی بیان کرد: یک زن و شوهر با ایمان که بر اساس معیارهای دینی با هم ازدواج کرده‌اند باید در امر دین یکدیگر را یاری کنند، به عنوان مثل زن با قناعت و پرهیز از زیاده‌خواهی موجب می‌شود که مرد به کسب درآمد حرام و شبهه ناک روی نیاورد.

 

وی اظهار کرد: زندگی خانوادگی مانند یک ساختمان است که برای تکمیل شدن نیاز به دو مهندس دارد یکی زن و دیگری مرد، در سبک زندگی اسلامی مرد سالاری و زن سالاری نداریم بلکه در خانواده اسلامی زن و مرد هر دو سالار هستند و هر دو به یک اندازه در پویایی خانواده نقش دارند.

کد خبر 1161375

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha