به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، «فرهاد زیویار»، شامگاه(دوشنبه 15فروردین) در جلسه تدوین ظرفیتها و راهبردهای چهار سال آینده استان در حوزه اقتصادی که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و سایر مدیران دستگاه های اجرایی برگزار شد، اظهارداشت: در بحث تدوین برنامه برای پروژه ها و طرح های اقتصادی مشکل دار لازم است با همکاری و هم افزایی بین دستگاهی نسبت به رفع مشکلات اقدامات لازم به عمل آید .
استاندار لرستان به نام گذاری سال ۱۴۰۱ از طرف مقام معظم رهبری مد ظله العالی به عنوان سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین اشاره کرد و افزود: آنچه از نام گذاری سال جاری در ذهن متبادر می شود به این معنی است که رابطه ای دانش بنیان میان تولیدات و اشتغال برقرار گردد که قابلیت رقابت در کشور و دنیا داشته باشد .
وی عنوان کرد: برای رسیدن به توسعه و رقابت بسیار مهم است به دنبال ایجاد تغییر مبتنی بر دانش و نوآوری باشیم به این معنی که در تولیدات و محصولاتی که به بازار ارائه می شوند تغییرات مثبت با هدف رفع نیازهای مردم دیده شود .
استاندار لرستان خاطرنشان کرد: برخی مشکلات مانند تحریم ها موجب به وجود آمدن ضعف هایی در مسیر پیشرفت و توسعه اقتصادی شده و با بهره گیری از توان دانش بومی و تولید محصولات دانش بنیان در داخل با این مشکل نیز می شود مقابله کرد که مستلزم برقراری ارتباط میان تحقیقات دانشگاهی و تولید در سطوح مختلف است .
زیویار ادامه داد: ایجاد هم افزایی و همکاری میان بخش صنعت با ظرفیت های دانش بنیان در استان می تواند زمینه ساز رفع بسیاری از مشکلات اقتصادی باشد که مستلزم انعقاد تفاهم نامه های همکاری بین دستگاهی در این رابطه است.
وی تصریح کرد: در استان ظرفیتهایی وجود دارد که با شکوفا شدن آنها، لرستان می تواند در کشور حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد مانند گردشگری که در ایام نوروز امسال علی رغم بضاعت های موجود شاهد حضور بی نظیر مسافران نوروزی در اماکن تاریخی فرهنگی و گردشگری بودیم .
نظر شما