به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، سید مهدی طبیب زاده، سه شنبه(۱۶ فرودین) در نشست ستاد استانی اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی در قوه قضائیه با شرکت های دانش بنیان استان؛ فضای که متأثر از فرمایشات مقام معظم رهبری و رفع موانع در راستای تولیدات دانش بنیان ایجاد خواهد شد را منجر به بهار شرکت های دانش بنیان دانست.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه نبود دانش ضررهای فراوانی دارد؛ اظهار کرد: در همین سرمازدگی اخیر محصولات کشاورزی استان که خسارت 20 هزار میلیارد تومانی وارد کرد، علت آن، نبود روش های علمی است.
وی ادامع داد: این در حالی است که پیشگیری و مقابله با این خسارات از طریق روش های علمی امکان پذیر است اما ما هنوز نتوانستیم این روش ها را اتخاذ کنیم.
طبیب زاده پایین بودن بهره وری معادن استان و خام فروشی را از دیگر مشکلات عنوان و بیان کرد: صادرات مواد خام از استان در سال گذشته سه میلیارد دلار بود.
وی افزود: مشکل دیگر عدم فضای جذب نخبگان در استان است که اگر فضای مناسب برای این امر فراهم شود به شرکت های دانش بنیان نیز کمک می کند.
طبیب زاده جذب فارغ التحصیلان دانشگاهی در شرکت های دانش بنیان را هم مورد تأکید قرار داد و در پایان تصریح کرد: خطر جدی این است اقتصاد استان مبتنی بر منابع معادن است.
مهدی حسینی نژاد هم در سخنانی اظهار کرد: سه راه عملیاتی و قانونی برای حمایت مالی از شرکت های دانش بنیان و افزایش تولید در استان وجود دارد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان افزود: اول اینکه چون با کمک شورای معادن استان، گردش مالی شرکت های بزرگ وارد استان می شود؛ می توان بخشی از آن را به صندوق نوآوری و شکوفایی اختصاص داد.
وی ارتباط دانش و صنعت را مورد تأکید قرار داد و آن را بازی دو سر بُرد دانست و گفت: راهکار دوم معافیت از حقوق دولتی است و سومین راهکار این است بخشی از منابع مسئولیت های اجتماعی صنایع بزرگ برای توسعه شرکت های دانش بنیان و فنآور استفاده شود.
نظر شما