به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستان های تهران، حجت الاسلام سید حسین حسینی امام جمعه شهرستان پردیس در خطبههای نماز جمعه این هفته ضمن دعوت خود و دیگر نمازگزاران به تقوای الهی با اشاره به اینکه آمارهای وزارت نیرو و رسانههای رسمی، به خوبی نشان میدهد که چرا دانشبنیانشدن کشاورزی از اهمیت ویژهای برخوردار است، اظهار داشت: مصرف ۹۰ درصدی و هدر رفت ۶۷ درصدی آب در کشاورزی در کنار هزینه ۱۰۰ میلیون دلاری سالانه برای واردات بذر تنها بخشی از مشکلات کشاورزی سنتی ما به شمار میآید که امنیت غذایی کشور را هم تهدید میکند. بخش کشاورزی ما از عرصه دانشبنیان عقب مانده و چون کشاورزی یک علم است و باید این عقبماندگی را جبران کنیم.
حجت الاسلام حسینی با تاکید بر اینکه برای دانشبنیان شدن کشاورزی دو اقدام لازم است، گفت: اول باید دستاوردهای علمی و فناوریهای نوین موجود در کشور بهدست کشاورزان برسد تا مورد استفاده قرار دهند و دوم مسئولان باید خود را موظف بدانند مشکلات کشاورزان را به دانشگاهها و مراکز علمی ارجاع دهند تا برای حل آنها راه کار علمی ارائه شود که البته در این راه دو نیاز هم وجود دارد، نیاز اول تأمین بودجه برای انجام تحقیقات علمی و اجرای طرحهای دانشبنیان و نیاز دوم پرهیز از تعجیل میباشد چرا که ما در کشاورزی با موجودات زندهای مانند گیاه، دام و شیلات سر و کار داریم و نباید منتظر نتایج سریع و فوری بود.
وی با اشاره به اینکه شهرستان ۳۵۰ هزار نفری پردیس بیمارستان، آرامستان، مصلا و مترو ندارد عنوان داشت: وقتی مشکلات ساکنان مسکن مهر را میشنویم از مردم عزیز خجالت می کشیم و شرمنده آنها میشویم که حدود ده سال است تمام زندگی اش را فروخته و ثبت نام کرده اما هنوز واحدش را تحویل نداده اند و هم درد مستاجری و هم درد بی پولی را تحمل میکند.
خطیب نماز جمعه پردیس گفت: مشکلات شهر بومهن اسناد مالکیتی. بافتهای فرسوده. ترافیک سنگین. و عدم تعیین و تکلیف بناهایی که به صورت غیر مجاز ساخته شده اند و در حال حاضر بلاتکلیف هستند و آن هم بدون دادن خدماتی مانند آب، برق و گاز که خیلی از مسئولین خارج از شهرستان با توجه به مشکلات مسکن مهر مشکلات بومهن را فراموش کرده اند و انقدر ما فریاد زدیم که دیگر از مردم هم شرمنده ایم.
امام جمعه پردیس با اشاره به عملیات گسترده اخیر انصارالله یمن که ۱۸ هدف را مورد حمله قرار داد اظهار داشت: این عملیات از چند جهت خیلی مهم و دارای پیامهایی است، اول اینکه این عملیات خسارتهای زیادی به عربستان وارد کرده به طوری که ۷۰ درصد تولیدات آرامکو متوقف و خط تولید این شرکت تخریب شد، دوم اینکه این حمله هم از نظر وسعت جغرافیایی و هم از نظر مناطق عملیاتی بیسابقه بود و سوم اینکه راهبرد نفت در برابر امنیت عربستان با آمریکا با وقوع اینحملات برای همیشه از بین رفت، چهارم اینکه اینحملات نشان داد که سیستم پدافندی که آمریکاییها با هزینههای هنگفت در اختیار عربستان قرار دادهاند، نهتنها کارآیی ندارند، بلکه سمبلیک هستند و گاو شیرده بودن عربستان بیش از پیش روشنتر شد.
نظر شما