به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، « مجتبی قهرمانی » در گفتگویی خبری اظهار کرد: از تعداد ۶۱ هزار و ۴۳۰ فقره پرونده ارجاعی به شعب مختلف شوراهای حل اختلاف این استان که قابل صلح و سازش بوده است ۲۴ هزار و ۵۲۷ پرونده به سازش منجر شده است.
وی، این میزان از صلح و سازش را چیزی در حدود ۴۰ درصد از کل پروندههای قابل صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف استان هرمزگان ذکر کرد.
رئیس کل دادگستری هرمزگان عنوان کرد: در راستای سیاستهای ابلاغی از سوی ریاست قوه قضاییه مبنی بر لزوم تلاش برای ایجاد صلح و سازش در پروندههای قصاص از طریق استفاده از ظرفیتهای شوراهای حل اختلاف، با تلاش اعضای شورای حل اختلاف استان هرمزگان طی سال گذشته ۲۳ فقره پرونده قتل عمد با محکومیت قصاص به مصالحه منتهی شده است.
قهرمانی همچنین از صلح و سازش در ۴۷ درصد از پروندههای شورای حل اختلاف ویژه زندان مرکزی بندرعباس به عنوان یکی از نکات برجسته و حائز اهمیت در عملکرد شوراهای حل اختلاف استان طی سال ۱۴۰۰ نام برد و خاطر نشان کرد: سه حوزه قضایی بندرعباس، رودان و میناب نیز به ترتیب عناوین برتر استانی در امر صلح و سازش را کسب کرده اند.
وی همچنین با اشاره به اینکه ۱۰۰ درصد از ابلاغات شوراهای حل اختلاف این استان به صورت الکترونیک صورت میگیرد و هرمزگان رتبه برتر کشور را در این حوزه کسب کرده است، این دستاورد را حاصل برنامه ریزی دقیق و تجهیز و توسعه زیرساختها در مجموعه شوراهای حل اختلاف استان برشمرد.
نظر شما