اتفاقات تازه جزء از مسیر اسلامی کردن مساجد رخ نمی‌دهد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی بر پیاده سازی مسجد طراز اسلامی از سوی فعالان کانون‌های مساجد تاکید کرد و گفت: جزء با مراجعه به مسجد و اسلامی کردن مسجد، اتفاق تازه‌ای از هیچ مسیری رخ نمی‌دهد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ "تقی صادقیمدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی ظهر امروز یک‌شنبه (21 فروردین‌ماه) در شورای اداری ستاد فهما خراسان شمالی با بیان اینکه مهم نیست ما در کجا هستیم و چه می‌کنیم بلکه آنچه مهم است، کار برای رضای خدا بودن است، افزود: اگر همه کارها رنگ و بوی خدایی داشته باشد، رسیدن به نتیجه مطلوب حتمی است در غیراینصورت راه را اشتباه رفته‌ایم.

 

 

وی اثرگذار بودن فعالیت‌های فرهنگی و هنری را لازمه موفقیت در این حوزه دانست و گفت: حتی اگر ببینیم دستورالعملی قابل اجرا و یا حتی صحیح نیست نباید بی‌فکر عمل کرد بلکه باید همراه با تدبر و فکر، اقدام جهادی انجام داد.

 

 

صادقی با تاکید بر اینکه ما نیازمند یک مسجد طراز اسلامی و انقلابی هستیم، به همکاران ستادی توصیه کرد در این راستا با همفکری و تعامل به یک مدل و فرمول قابل اجرا با معیارهای درست برسند و آن را پیاده کنند.

 

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی  بر پیاده سازی مسجد طراز اسلامی از سوی فعالان کانون‌های مساجد هم تاکید کرد و گفت: جزء با مراجعه به مسجد و اسلامی کردن مسجد، اتفاق تازه‌ای از هیچ مسیری رخ نمی‌دهد.

 

 

وی با بیان اینکه ما بسیاری از فعالیت‌ها را می‌توانیم در مساجد اجرایی کنیم، اظهارکرد: باید به یک مدل مسجد 24 ساعته فعال و مدیر محله برسیم و از این طریق همه مسائل و مشکلات مردم را رفع کنیم.

 

 

صادقی با بیان اینکه مسجد قابلیت اجرای تمام برنامه‌های فرهنگی و هنری متناسب با فرهنگ جامعه اسلامی را دارد، لازمه موفقیت در اجرای این برنامه و مدل را قابل پذیرش بودن از سوی مردم دانست.

 

 

«هاشم شیرازیان» مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی هم در این نشست با بیان اینکه پیش از این فعالیت های هنری در کانون های مساجد، کمرنگ بود، افزود: با فعالیت رویداد ملی فهما و با محوریت مردمی بودن برنامه ها، 40 برنامه مختلف فرهنگی و هنری در قالب سه شبستان و 12 رواق در قالب رویداد ملی فهما برنامه ریزی و اجرا شد.

 

وی با اشاره به فعالیت و ثبت 395 کانون فرهنگی و هنری در مساجد خراسان شمالی و آمار هزارو 200 مسجد فعال در سطح استان، بیان کرد: تا پایان برنامه ششم توسعه باید تمام مساجد شهری و مساجد روستایی بالای هزار نفر جمعیت از کانون فرهنگی و هنری بهره مند شوند.

 

شیرازیان 63 درصد کانون های فرهنگی و هنری مساجد را روستایی و 37 درصد را کانون های شهری نام برد و گفت: بر اساس آمار ثبت شده در سامانه بچه های مسجد، میانگین سنی اعضای کانون ها 20 تا 30 و 30 تا 40 سال است.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی از جمله افتخارات ستاد کانون های مساجد را میزبانی جشنواره هایی همچون فیلم کوتاه، تئاتر نمایشی، سبک زندگی امام سجاد علیه السلام و ... نام برد.

 

در ابتدای این جلسه هریک از همکاران ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی و مدیر خبرگزاری شبستان به بیان نظرات و دیدگاه های خود در خصوص مسائل و مشکلات حوزه کاری خود پرداختند.

 

 

 

کد خبر 1164328

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha