محدودیت های کرونا بر رونق جشنواره قرآنی تاثیر گذاشت

امینی با بیان اینکه نزدیک به هفت هزار نفر در بیست و پنجمین دوره جشنواره قرآن و عترت پیام نور شرکت کرده اند، گفت: کرونا و محدودیت های ناشی از آن بر بر رونق جشنواره قرآنی تاثیر گذاشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، «محمد تقی امینی« در اختتامیه بیست و پنجمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور کشور که در محل سالن اهل البیت(ع) اصفهان برگزار شد اظهارداشت: ترویج معارف اسلامی و علوم قرآنی از دغدغه های مهم دانشگاه ها باید محسوب بشود و این مقوله در دانشگاه پیام نور مورد توجه است.

 

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور افزود: تدریس و ارائه درس قرآن در دانشگاه پیام نور فرصتی برای انس و آشنایی با معارف اسلامی و گنجیه عظیم این کتاب آسمانی است که پایه گذاری شده و دانشجویان که عمدتا جوان هستند از دریای بی کران آن بهره می برند.

وی ادامه داد: تقویت ایمان و اعتقادات نسل جوان باید مورد هدف برنامه های فرهنگی و جشنواره های قرآنی باشد تا اینگونه باورها و اعتقادات تقویت شود.

 

امینی به برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشجویان پیام نور سراسر کشور اشاره کرد و یادآورشد: نزدیک به هفت هزار نفر در بیست و پنجمین دوره جشنواره قرآن و عترت پیام نور شرکت کرده اند که کرونا و محدودیت های ناشی از آن بر بر رونق جشنواره قرآنی تاثیر گذاشت.

 

وی اضافه کرد: با وجود کمبود بودجه این کار انجام شده و پیش بینی می شود در پسا کرونا وضعیت بهتری و مشارکت دو برابری دانشجویان در این رویداد فرهنگی و قرآنی را داشته باشیم.

 

*تنوع بخش های بیست و پنجمین دوره جشنواره قرآن و عترت

 

سرپرست دانشگاه پیام نور استان اصفهان در بخشی از این مراسم به مشارکت نزدیک به هفت هزار دانشجو و بیش از یک هزار استاد و کارمند در این جشنواره اشاره کرد و اذعان داشت: تنوع بخش های بیست و پنجمین دوره جشنواره قرآن و عترت زمینه جذب را افزایش داده است.

 

«رضا مختاری« ادامه داد: جذب دانشجو و بکارگیری توانایی های آنان در عرصه های قرآنی لازم است که تنوع و جذابیت موضوعات در این جشنواره در همین راستا بوده است.

وی به بهره گیری از معارف قرآنی تاکید کرد و گفت: بسیاری از آسیب ها و چالش های امروز جامعه ما دروی از مفاهیم و توصیه ها و دستورات قرآنی است که اگر انس با آن و درک مفاهیم ایجاد شود از این وضع خارج خواهیم شد.

کد خبر 1165918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha