ارائه تسهیلات اشتغال پایدار روستایی توسط بانک کشاورزی

جهانی با اشاره به طرح اشتغال پایدارروستایی و عشایری، افزود: تاکنون یک هزار و ۵۸۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به مردم استان پرداخت شده است.

«علی جهانی» در گفت و گو با  خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، گفت: در بحث پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی وعشایری تاکنون یک هزار و 580 میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به مردم استان پرداخت شده است.

 

مدیر شعب بانک کشاورزی استان لرستان افزود: تعداد یک هزار و 821 طرح و کسب و کار پایدار در حوزه اشتغال پایدار روستایی و عشایری ایجاد شده و با توجه به آمار و عملکرد اداره کل کار و رفاه اجتماعی استان، زمینه اشتغال بیش از 2 هزار نفردر استان فراهم شده است.

 

وی بیان کرد: همچنین 808 فقره تسهیلات ارزان قیمت و مبلغی مادل 118 میلیارد ریال به عشایر و تشکل های عشایری آسیب دیده از خشکسالی  سال های گذشته، طی پنج ماه نخست سال پرداخت شده است.

 

جهانی افزود: همچنین از ابتدای سال جاری پرداخت تعداد 933 فقره تسهیلات به مبلغ 230 میلیارد ریال در قالب سرمایه در گردش پروار بندی در زنجیره تولید امور عشایر پرداخت شده است.

 

وی بیان کرد: در بحث پرداخت در  حوزه گلخانه که یکی از برنامه های کلان و برخط سازمان جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی است، هشت طرح احداث گلخانه که دارای مساحتی بالغ بر 15 هزار و 200 متر مربع است، که با ارائه تسهیلاتی معادل 95 میلیارد ریال مورد حمایت قرار گرفته اند.

 

مدیر شعب بانک کشاورزی استان لرستان ادامه داد: در حوزه منابع بانکی و جذب منابع مردمی و سپرده گذاری رتبه دوم تا سوم استانی مربوط به بانک کشاورزی است.

 

جهانی با بیان اینکه در بحث مصارف هم ما بانک کشاورزی استان لرستان خوشبختانه بیشتر از منابع مصارف داشیم،  افزود: بابت اشتغال و رونق استان سعی شده است به رغم مقروض شدن به مرکز، اما در کنار تولید کنندگان استان و برای تقویت اشتغال حضوری فعال داشته باشیم.

 

وی افزود: در حوزه وصول هم، 9 هزار و 407 پرونده مشتری دارای بدهی از محل بند خ تبصره 33، یکی از عملکردها خوب  همکاران بانک کشاورزی بوده است.

 

جهانی بیان کرد: بخشودگی مبلغ 825 میلیارد سود و دیرکرد بدهی کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی از محل بند خ تبصره33 بوده است که اعتبارات این مهم از مرکز جذب شده است.

 

وی افزود: جذب بیش از 316 میلیارد ریال از یارانه تخصصی بند ل، تبصره 16 برنامه و بودجه بوده که خوشبختانه همکاران و فرزندان این اقلیم و کشاورزان جذب خوبی در راستای اعتبارات داشته اند.

 

مدیر شعب بانک کشاورزی استان لرستان ابراز کرد: تعیین تکلیف تعداد دو هزار و 40 فقره از مطالبات کشاورزان به مبلغ 370 میلیارد ریال از محل بند لام بوده که نشان می دهد بانک کشاورزی کمک بی شاعبه ای در این حوزه برای کشاورزان داشته اند که می توانستند بدهی های خود را تعیین تکلیف کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: در بحث  عملکرد بیمه ای در سال زراعی 99و 98، هر ساله صدور تعداد 38 هزار و 366 بیمه نامه کشاورزی بوده است.

 

مدیر شعب بانک کشاورزی استان لرستان ادامه داد: پرداخت بیش از 44 و نیم میلیارد ریال غرامت به کشاورزان و تولید کنندگان بخش زراعی در کمترین زمان ممکن واریز شده است، در حالی که قبلا تعهدات صندوق بیمه بیش از یک ماه برای واریز مبالغ طول می کشید امروز با استراتژیک برخط در حدود یک هفته مبالغ به حساب کشاورزان واریز می شود.

 

جهانی میر با گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان والا مقام رجایی و باهنر، در تشریح فعالیت های بانک کشاورزی استان در پنج ماهه نخست سال 99 گفت: شعب بانک کشاورزی استان از آغاز سال 99 تا کنون تعداد 5459  فقره تسهیلات به مبلغ بیش از 2865 میلیارد ریال به کشاورزان و مشتریان بانک کشاورزی پرداخت کردند که بیش از90 درصد  این تسهیلات  به بخش کشاورزی و فعالیت های وابسته پرداخت شده است.

 

وی افزود: این بانک با تکیه بر تلاش و توانمندی نیروهای متخصص و مجرب، ارائه مشاوره های تخصصی  و پرداخت تسهیلات در زیر بخش های مختلف کشاورزی نقش موثری درافزایش تولید، توسعه پایدار بخش کشاورزی ، تامین امنیت غذایی کشور، اشتغالزایی و بهبود معیشت کشاورزان و روستاییان داشته است.   

 

مدیر شعب بانک کشاورزی لرستان با اشاره به عملکرد تسهیلات قرض الحسنه پرداختی این بانک در سال 99 اعلام کرد: در شعب بانک کشاورزی از ابتدای سال 99 تا پایان مرداد ماه تعداد 623 فقره تسهیلات قرض الحسنه به مبلغ بیش از391 میلیارد ریال پرداخت شده است  که در راستای تسهیل ازدواج و تحکیم بنیان خانواده 151 میلیارد ریال از تسهیلات قرض الحسنه به 293 نفر از جوانان لرستانی پرداخت شده است.   

 

جهانی میر با اشاره به خسارت های ناشی از سیل فروردین 98 در استان و بهره مندی 35135 نفر از سیل زدگان از کمک های مالی بانک کشاورزی اظهار داشت: به منظور جبران خسارت های ناشی از سیل فروردین 98 ، بانک کشاورزی مبلغ 990 میلیارد ریال کمک بلاعوض به تعداد 30337 نفر و همچنین مبلغ 652 میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به 4798  نفر از خسارت دیدگان ناشی از سیل پرداخت کرد.

 

وی افزود: از آغاز فصل خرید گندم تا کنون 280 هزار تن گندم به ارزش 7 هزار و 21 میلیارد ریال ازکشاورزان استان به صورت تضمینی خریداری شده است و شعب بانک کشاورزی استان لرستان بیش از 5 هزار و 816 میلیارد ریال بابت خرید تضمینی گندم به حساب گندم کاران واریز کردند.

 

مدیر بانک کشاورزی استان لرستان با اعلام پرداخت 308 میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی در سال 99 اظهار داشت : با پرداخت 308 میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی تعداد 297 دستگاه ماشین آلات و ابزارهای کشاورزی شامل 204 دستگاه تراکتور، 8 دستگاه کمباین و 85 دستگاه انواع ادوات و دنباله بند ها در اختیار کشاورزان استان قرار گرفت که نقش بسیار موثری در افزایش بهره وری و تولید در بخش کشاورزی استان دارد.

 

جهانی میر پرداخت تسهیلات طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری را گامی مهم در امیدآفرینی و  ایجاد تحرک اقتصادی در مناطق روستایی و عشایری دانست و خاطر نشان کرد: شعب بانک کشاورزی استان از آغاز سال 98 تا مردادماه سال جاری مبلغ یک هزار و 580  میلیارد ریال تسهیلات در قالب طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری پرداخت کردند که با پرداخت این مبلغ تعداد 1821 طرح و کسب و کار پایدار ایجاد و زمینه اشتغال بیش از 2000 نفر فراهم شده است.

 

جهانی میر با اشاره به پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به عشایر و تشکل های عشایری آسیب دیده از خشکسالی اظهار داشت : از محل اعتبار سال 97 و 98 تعداد 808  فقره تسهیلات ارزان قیمت به مبلغ 118 میلیارد ریال به عشایر و تشکل های عشایری آسیب دیده ناشی از خشکسالی پرداخت شده است . وی افزود : تعداد 933 فقره تسهیلات به مبلغ 230 میلیارد ریال در قالب سرمایه گردش پرواربندی دام در زنجیره تولید امور عشایر پرداخت شده است .

 

مدیر شعب بانک کشاورزی استان لرستان با اعلام حمایت از طرح های توسعه کشت گلخانه ای به عنوان یکی از راه های جهش تولید در بخش کشاورزی اظهار داشت : از ابتدای سال 99 تا پایان مرداد ماه از محل اعتبارات بند الف تبصره 18 قانون بودجه ، بیش از 95 میلیارد ریال تسهیلات به 8 طرح احداث گلخانه  به مساحت 15200 متر مربع پرداخت شده است.

 

جهانی میر در تشریح عملکرد این بانک برای مساعدت با کشاورزان در زمینه وصول مطالبات، خاطر نشان کرد: با اجرای بند "خ" تبصره 33 قانون برنامه ششم توسعه  به تعداد  9407 پرونده مشتریان دارای بدهی رسیدگی و مبلغ 825 میلیارد ریال سود و دیرکرد بدهی کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی مورد بخشودگی قرار گرفت. وی گفت : همچنین با جذب بیش از 316 میلیارد ریال از یارانه تخصیصی بند "ل" تبصره 16 قانون برنامه بودجه تعداد 2040 فقره از مطالبات کشاورزان استان به مبلغ 370 میلیارد ریال تعیین تکلیف و تسویه شد.

 

مدیر بانک کشاورزی استان بیمه کشاورزی را از الزامات فعالیت در بخش کشاورزی دانست و گفت: در سال زراعی 98-99که از مهرماه 98 آغاز شده است با پوشش سطوح بیمه زراعی، دامی و باغی در میان کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی استان، تا کنون جمعا 38366 بیمه نامه صادر شده است و با بررسی های انجام شده در زمینه خسارت وارده در سال زراعی 98-99  بیش از 44.5 میلیارد ریال غرامت به کشاورزان و تولید کنندگان بخش زراعی، باغی ودامی استان پرداخت شد.

 

کد خبر 1167432

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha