به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، آیت الله «حبیب الله شعبانی» در اولین شب لیالی قدر، در مراسم خودرویی تپه مصلی همدان، با اشاره به اینکه اگر از ما علت حضور در این مراسم، سوال شود، چه پاسخی خواهیم داد، گفت: یکی از فلسفههای اصلی احیاء و حضور در مراسم شب قدر، رسیدن به بهشت است.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان افزود: بشر به صورت ذاتی به دنبال سعادت است و لذا کسی نمیگوید من دوست دارم بدبخت شوم و یا به جهنم بروم.
امام جمعه همدان با بیان اینکه بارها خداوند در قرآن انسان را دعوت به بهشت کرده است، مطرح کرد: این موضوع هم هدف اصلی بشر در زندگی است و هم هدف بعثت پیامبران است.
وی با تاکید بر اینکه خداوند و پیامبران الهی به دنبال بخشش و نجات افراد از جهنم هستند، گفت: پروردگار در قرآن، پایان خلقت را ترسیم و گفتوگویی بین اهل جهنم و بهشت را به زیبایی بیان میکند.
وی با اشاره به اینکه اهل جهنم با مشاهده جایگاه بهشتیان غصه میخورند، یادآور شد: یکی از این گفتوگوها در آیه 38 سوره مدثر بیان شده و در آن به مهمترین دلایل جهنمی شدن انسان اشاره شده است.
آیت الله شعبانی با بیان اینکه اولین چیزی که در قیامت پرسیده میشود توجه به نماز و اهل نماز بودن فرد است، اظهار داشت: اگر نماز نباشد، قدم به قدم انسان نمیتواند حرکت کند، چرا که نماز مرز بین اسلام و کفر است.
وی دست گیری از فقرا و بیتوجه نبودن به مساکین را از دیگر پرسشهای روز قیامت عنوان کرد و گفت: در شرایط سخت اقتصادی که کشور دچار معضلات میباشد، خوب است کسانی که توانایی کمک به دیگران را دارند، دست هم وطنان خود را بگیرند.
امام جمعه همدان با تاکید بر اینکه در شب قدر از خدا بخواهیم که در قیامت مجرم محشور نشویم، خاطر نشان کرد: این شبها بهترین فرصت برای این است که دعا کنیم تا باورهای ما به ابدیت تقویت شود و از بهشت و جهنم غافل نشویم.
وی با اشاره به اینکه حرکت سست به سمت خدا به علت ضعف قلبی نسبت به قیامت است، اظهار داشت: یک رکعت نماز در امشب، دارای عظمت فراوانی است و گفته شده که برابر با نماز هزار ماه است. نماینده ولی فقیه در همدان ادامه داد: انسان در کل سال فرصت خوابیدن را دارد، اما چقدر خوب است که این شبها از این فرصت ایجاد شده به نحو احسن استفاده کنیم و با خدای خود به صحبت مشغول شویم.
نظر شما