ستاد بزرگداشت مناسبت های دفاع مقدس استان مازندران آغاز بکار کرد

سردار «ملکی» گفت: ستاد بزرگداشت مناسبت های دفاع مقدس استان مازندران به ریاست استاندار و دبیری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آغاز بکار کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، سردار«عبداله ملکی»امروز(یکم اردیبهشت) در اولین جلسه هیئت امنای مرکز فرهنگی و شورای حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان با بیان اینکه سال گذشته با کمک خیرین، 93 کتاب چاپ و منتشر کردیم، اظهار کرد: باید تلاش کنیم برای شهدا و جانبازان و آزدگان استان کتاب بنویسیم و این آثار به عنوان سند برای آیندگان بماند.

 

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران افزود: این اداره کل در حوزه تولید فیلم و جشنواره‌های دفاع مقدس با حمایت و مشارکت سپاه کربلا، اداره کل ارشاد، بنیاد شهید و حوزه هنری و بعضی از موسسات خصوصی اقدامات خیلی خوبی انجام داده است.

 

سردار ملکی با بیان اینکه یکی از نگرانی‌های پیشکسوتان و خانواده‌های شهدا این است که مازندران نتوانست طی این 40 سال یک فیلم بلند سینمایی در حوزه دفاع مقدس تولید کند، تصریح کرد: انتظار داریم با موضوع سردارن شهید استان شیرودی، بصیر، طوسی، نوری و علمای استان فیلم تولید بشود و این مهم از دغدغه‌های ماست.

 

وی ادامه داد: همچنین با کمک خیرین تدوین دایره المعارف دفاع مقدس را در سه حوزه شهدا، مکان و جغرافیا و یگان‌های رزم در هزار مدخل در دست تهیه داریم.

 

سردار ملکی با اشاره به اینکه جشنواره‌های دفاع مقدس یکی از مأموریت‌های این اداره کل است، اضافه کرد: جمع آوری خاطرات رزمندگان و آزادگان یکی از اهداف جشنواره‌هاست و تاکون 14 جشنواره در این موضوع برگزار شده است.

 

وی با اشاره به اینکه ساخت مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان وارد سیزدهمین سال شده است، اظهار داشت: این مرکز بزرگترین موزه فرهنگی دفاع مقدس کشور است که در مساحت 60 هکتاری در حال ساخت است و تعدادی از ابنیه‌ها را در سال 96 افتتاح کردیم.

 

سردار ملکی با بیان اینکه این مرکز دارای 40 پروژه است و تاکنون 13پروژه صد در صد آماده شد، گفت: محتوای موزه مهم است و تاکنون آثار و سوژه‌های خوبی آماده شده است.

 

وی با بیان اینکه کتاب نقش مازندران در تاریخ انقلاب اسلامی آماده چاپ است، اضافه کرد: همچنین پژوهش و تدوین کتاب دوم از این مجموعه را نیز در دستور کار قرار دادیم.

 

سردار ملکی با بیان اینکه برجستگی‌های حکومت علویان در فاز 3 مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان به نمایش گذاشته خواهد شد، ادامه داد: همچنین 22 المان تاریخی در این عرصه ایجاد خواهد شد.

 

وی به میزبانی استان مازندران از هشت شهید گمنام در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) اشاره کرد و گفت: ستاد تشییع شهدا در استان تشکیل و به مردم استان اطلاع رسانی شد.

 

سردار ملکی با بیان اینکه از تعداد 92 یادمان شهدای گمنام 20 یادمان از 10 تا 70 درصد پیشرفت داشته است، تصریح کرد: یادمان شهدای گمنام بهشهر، دانشگاه امام محمدباقر ساری، زیراب سوادکوه، سیمرغ، پل سفید، بندپی شرقی بابل، کجور و پول و رامسر و مصلای چالوس، دانشگاه آزاد آمل، محمودآباد و چمستان از پیشرفت‌هایی برخوردار بوده است.

 

وی بیان کرد: ستاد مناسبت‌های دفاع مقدس با شعار «ما مقاوم هستیم» به ریاست استاندار و دبیری اداره کل حفظ آثار در استان تشکیل شده است و در شهرستانها به ریاست فرماندار و دبیری فرمانده سپاه و جانشینی مسئولین دفاتر حفظ آثار فعالیت می‌کند.

 

 سردار ملکی با بیان اینکه دفاتر حفظ آثار دفاع مقدس در سطح شهرستان‌ها فعالیت‌های خیلی خوبی انجام می‌دهند، اضافه کرد: طبق ابلاغ وزارت کشور دفاتر حفظ آثار باید در ادارات استان فعال بشود و یکی از مأموریت‌های آنها جمع آوری آثار و خاطرات رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس است.

 

وی با بیان اینکه تولید 100 عنوان کتاب را در سال جاری در دستور کار قرار دادیم، افزود: همچنین هر اداره کل برای شهید شاخص خود کتاب بنویسد و برای نوشتن کتابهای کارنامه‌ای تیپها و ادارات نیز پیگیر هستیم.

 

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس بیان کرد: ساخت المان 6 خلبان شهید در شهرهای جویبار، رامسر، تنکابن، نکا، ساری و آمل از سال گذشته کلید خورد و المان شهید ذبیحی در جویبار به بهره برداری رسید و در 5 شهرستان نیازمند عزم جهادی مسئولین هستیم.

کد خبر 1168349

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha