لزوم بررسی  ایده‌های دختران در مباحث فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی

خزعلی گفت: لازم است نیازها و ایده‌های دختران در مباحث فرهنگی، هویتی و اجتماعی به ویژه برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی موجود و تاثیرگذاری در جامعه و در نهایت دستیابی به آرمان‌های این افراد مورد بررسی قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در صفحه اینستاگرام خود از برگزاری این معاونت با مجمع ملی سازمان‌های مردم نهاد جوانان خبر داد و افزود: مجمع تشکل‌های جوانان می‌تواند به عنوان بازوی اجرایی معاونت در برنامه‌های محلی و منطقه‌ای و حتی برنامه‌های ملی و سراسری عمل کند.

وی تصریح کرد: همچنین از پیشنهاد سازمان‌های مردم نهاد برای مشارکت در کارگروه ها و شوراهای معاونت و بهره‌مندی از نظرات جوانان استقبال می کنیم؛ چرا که منجر به فنی‌تر و پربارتر شدن طرح‌ها و سیاست گذاری های معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری خواهد شد.

خزعلی به نقش سازمان های مردم نهاد حوزه جوانان اشاره و اظهار کرد: یکی از مسائل بسیار مهم که در برنامه ریزی ها همواره مورد توجه دولت مردمی است، رعایت عدالت در فراهم کردن امکانات در سطح کشور است.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تاکید کرد: به نظر می رسد از مهمترین ظرفیت ها که باید موردتوجه و بهره‌مندی قرار گیرد، جوانان فعال و دغدغه مند سراسر کشور است.

وی ادامه داد: بنابر این پیشنهاد می‌شود تعداد سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه جوانان در هر استان افزایش یابد و افراد بیشتری وارد مباحث اجتماعی شوند و با اتصال به شوراهای مشورتی و تصمیم گیری، در تصمیم سازی های کشور مشارکت داشته باشند.

مریم بابادی رییس مجمع ملی سازمان های مردم نهاد جوانان نیز  با ارائه گزارشی از عملکرد این مجمع، گفت: مجمع در زمان حاضر دارای سه هزار و ۹۰۶ سمن ثبت شده در سطح کشور است که ۷۰ درصد آنها فعال و ۳۰ درصد نیز نیمه فعال است.

وی ادامه داد: فعالیت های این سمن ها در قالب ۱۲ کمیسیون تخصصی از جمله اقتصادی، اجتماعی، محرومیت زدایی، حقوق شهروندی، سلامت، ازدواج، زنان و خانواده، فرهنگی و هنری و محیط زیست تقسیم شده اند.

در این نشست، نمایندگان سازمان های مردم نهاد استان‌های مختلف به بیان مشکلات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

کد خبر 1168372

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha