به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، کلیه فیلم های سینمایی و داستانی منطبق با موضوعات جشنواره که دارای پروانه ساخت سینمایی و یا ویدیویی باشند، می توانند در این بخش حضور داشته باشند.
بنابراین گزارش، تاریخ تولید آثار جهت شرکت در جشنواره باید از نیمه دوم سال 1397 باشد و در هفتمین دوره جشنواره فیلم شهر نیز شرکت نکرده باشند. همچنین آن دسته از فیلم های سینمایی و ویدیویی بلند که قبل از برگزاری جشنواره اکران عمومی شده باشند، در صورت انتخاب در جدول نمایش جشنواره قرار نمی گیرند و فقط داوری می شوند.
در این بخش دو تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار و جایزه نقدی به «بهترین فیلم» برای تهیه کننده و «بهترین اثر» با محوریت تهران شناسی و تهران نگاری و پنج دیپلم افتخار به همراه جایزه نقدی به «بهترین فیلمنامه»، «بهترین بازیگر نقش اول زن»، «بهترین بازیگر نقش اول مرد»، «بهترین دستاورد فنی یا هنری» و «بهترین کارگردانی» اهدا خواهد شد.
توجه به فرهنگ ایرانی اسلامی، به تصویر کشیدن تغییرات فرهنگی نقد تصویری، تحکیم بنیان خانواده، توسعه زیرساخت های شهری، مواجهه با بحران و مصائب با زیر مجموعه بلایایی طبیعی (با نگاه ویژه به بیماری کرونا)، حکمرانی شهری با زیر مجموعه قانونگذاری و برنامه محوری؛ فعالیت جهادی، برقراری انضباط مالی و توسعه منابع، بازتعریف حقوق شهروندان و اشاعه آن و حفظ منابع شهری، توسعه پایدار با محوریت حفاظت از میراث طبیعی و شهری، توسعه و نگهداری فضای سبز، حفاظت از محیط زیست و آثار مرتبط با پایتخت ایران با محوریت تهران شناسی و تهران نگاری از اهم اهداف این جشنواره خواهد بود.
ثبت نام آثار تنها به شکل اینترنتی و از طریق سایت جشنواره به نشانی www.shahrfilmfest.com و تا بیستم اردیبهشت ماه 1401 امکان پذیر است.
لازم به ذکر است که در این بخش نیازی به آپلود اثر (بلند داستانی و سینمایی) در سایت نبوده و تنها بارگذاری تیزر آن کافی و قابل قبول است.
هشتمین جشنواره بین المللی فیلم شهر و محله با شعار «اشاعه حقوق و اخلاق شهروندی» و با هدف تبدیل کلان شهر تهران به الگویی برای جهان اسلام توسط موسسه تصویر شهر- سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به دبیری مجید اکبرشاهی تابستان سال 1401 در شهر تهران برگزار می شود.
نظر شما